• 1403/03/27 - 06:39
  • تعداد بازدید : 383
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آمادگی 36 اکیپ دامپزشکی برای خدمت رسانی در روز عید سعید قربان

مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 36 اکیپ ثابت و سیار نظارتی روز عید قربان وظیفه بازرسی بهداشتی و نظارت بر ذبح شرعی دام های قربانی را برعهده دارند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محمد فتاحی در تشریح این خبر گفت:این اکیپ ها که متشکل از 63 نفر دکتر دامپزشک، بازرس بهداشت گوشت و ناظر ذبح شرعی هستند، وظیفه کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی بر کشتار دام‌ها در روز عید قربان را از ساعت 6 صبح الی 14 بعد از ظهر در سطح استان برعهده دارند.

وی با تاکید به اینکه ذبح دام در روز عید قربان تنها در کشتارگاه‌های شهرستان ها و مراکز تعیین شده انجام می گیردگفت: به منظور جلوگیری از انتشار بیماری‌های مشترک خطرناک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت، نیاز است ذبح دام‌ها در کشتارگاه ها و تحت نظر بازرسان شرعی و بهداشتی این اداره کل انجام شود و مردم از هرگونه ذبح دام در منزل، معابر و خارج از کشتارگاه به شدت خودداری نمایند.

فتاحی تصریح کرد: طبق هماهنگی‌های به عمل آمده تمامی کشتارگاه‌های دام در شهرستان‌های استان مرکزی در روز عید قربان از ساعت 6 صبح تا 14 فعال و آماده ذبح دام‌های قربانی خیرین به صورت رایگان هستند.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی افزود: با توجه به احتمال انتقال بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو(CCHF )  توصیه می‌شود مردم قبل از مصرف، گوشت دام‌های قربانی را به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری کنند.

فتاحی گفت: مردم می‌توانند در صورت نیاز با شماره تلفن ۱۵۱۲ (سامانه اطلاع رسانی و پاسخگویی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی) و یا شماره تلفن اداره دامپزشکی شهرستان‌ها تماس حاصل کنند و هرگونه گزارش و درخواست های خود را از این طریق به همکاران ما در دامپزشکی استان اعلام نمایند.

  • گروه خبری : شهرستان ها,اراک,آشتیان,تفرش,شازند,دلیجان,ساوه,فراهان,خنداب,خمین,کمیجان,زرندیه,محلات,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 321160
کلمات کلیدی
روابط عمومی  استان مرکزی

روابط عمومی استان مرکزی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید