• 1401/01/17 - 13:06
  • تعداد بازدید : 1026
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

عملکرد یک ماهه دامپزشکی استان مرکزی در طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز و ماه رمضان

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی در گزارشی، عملکرد یک ماهه طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان 1401 را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محسن شانقی گفت: 83 هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی در طرح تشدید کنترل و نظارت‌های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در این استان کشف و ضبط موقت شد.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی افزود: این فرآورده خامی در جریان 5 هزار و 450 بازدید از 2 هزار و 250 واحد تولید، نگهداری، استحصال و عرضه فرآورده‌های خام دامی در این مدت کشف موقت شد.

وی با اشاره به بازدید یک هزار و 760 خودروی حمل فراورده خام دامی ادامه داد: 59 مورد نمونه برداری نیز در این بازدیدها از واحدهای تولید، نگهداری، استحصال و عرضه فرآورده‌های خام دامی انجام، تعداد 245  مورد موارد غیربهداشتی مشاهده و تعداد  42 مورد به مراجع قضایی معرفی و 6 هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی شامل گوشت قرمز، مرغ، ماهی، آبزیان، تخم مرغ، آلایش دام و طیور معدوم شد.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: 55 گروه متشکل از 84 نفر از بازرسان و کارشناسان بهداشتی اداره کل دامپزشکی این استان وظیفه بازرسی و نظارت بر واحدهای تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در این طرح در استان را برعهده دارند.

شانقی با یادآوری آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت‌های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از چهاردهم اسفندماه سال گذشته در استان مرکزی گفت: این طرح تاپایان ماه مبارک رمضان در این استان ادامه می یابد.

وی افزود: 25 هزار و 100 راس دام سبک و سنگین از ابتدای این طرح در کشتارگاه‌های استان مرکزی کشتار و از کشتار این دام‌ها 1میلیون و 196 هزار کیلوگرم گوشت قرمز استحصال شده‌است.

شانقی خاظرنشان کرد: 2 میلیون و 416 هزار قطعه طیور نیز در این مدت در کشتارگاه‌های طیور استان مرکزی کشتار و چهار میلیون و 727 هزار کیلوگرم گوشت سفید در این کشتارگاه‌ها استحصال شده‌است.

وی افزود: 9 هزار و 300 کیلوگرم گوشت قرمز در کشتارگاه‌های استان مرکزی به دلیل لاغری، بیماری‌های انگلی و عفونی ضبط و معدوم شد.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 40 هزار کیلوگرم لاشه طیور نیز در این مدت به دلیل ضایعات مرضی و لاغری در کشتارگاه‌های طیور استان ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

وی به شهروندان محترم توصیه کرد: در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات(تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.

  • گروه خبری : شهرستان ها,اراک,آشتیان,تفرش,شازند,دلیجان,ساوه,فراهان,خنداب,خمین,کمیجان,زرندیه,محلات,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 283720
کلمات کلیدی
روابط عمومی  استان مرکزی

روابط عمومی استان مرکزی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید