گزارش نهایی تصویری طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی
طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان مرکزی از تاریخ سیزدهم اسفندماه سال گذشته آغاز و تا پنجم اردیبهش ماه سال جاری ادامه داشت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی (فرآورده های خام دامی) ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از تاریخ سیزدهم اسفند ماه سال گذشته آغاز شد و در تاریخ پنجم اردیبهشت ماه سال جاری پایان یافت.
به گفته ی مسئول اداره ی نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی در این طرح توسط56 اکیپ بازرسی بهداشتی از 1960 مرکز عرضه و نگه داری فرآورده خام دامی بازدید و با متخلفین برخورد قانونی شد.
در این طرح از هم استانی های محترم خواسته شد تا در هنگام خرید از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی به مواردی چون تاریخ تولید و انقضای محصول و مهر بازرسی کشتارگاه دقت نمایند.
نظر دهید