75 هزار و 500 کیلوگرم فرآوده خام دامی در استان مرکزی ضبط شد
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 75 هزار و 500 کیلوگرم فرآوده خام دامی در طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در این استان ضبط شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محسن شانقی افزود: این فرآوردهها در 10 روز نخست اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در جریان یک هزار و 860 مورد بازدید از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی ضبط موقت شده و نمونه برداریها برای تعیین تکلیف این فرآوردهها به آزمایشگاه ارسال شدهاست.
وی ادامه داد: 81 مورد غیر بهداشتی در جریان بازرسی از واحدهای تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در این مدت شناسایی، 33 مورد نمونه برداری و 10 مورد نیز به مراجع قضایی معرفی شدهاست.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطر نشان کرد: یک هزار و 400 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در این مدت از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی این استان کشف و از چرخه مصرف انسانی خارج شدهاست.
شانقی گفت: 9 هزار و 213 راس دام سبک در 10 روز نخست اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در کشتارگاههای استان مرکزی کشتار و 178 تن گوشت از کشتار این دامها استحصال شدهاست.
وی افزود: یک هزار و 163 راس دام سنگین نیز در این مدت در کشتارگاههای دام استان مرکزی کشتار و 260 تن گوشت از کشتار این دامها استحصال شدهاست.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی اظهار داشت: بدنبال نظارت بهداشتی بر کشتار دام در کشتارگاههای دام استان طی 10 روز اول طرح، پنج هزار و 621 کیلوگرم لاشه دام سبک و سنگین در این مدت به دلیل وجود ضایعات مرضی و بیماری در کشتارگاههای این استان ضبط شدهاست.
شانقی از تولید یک هزار و 901 تن گوشت مرغ در 10 روز نخست اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان مرکزی خبرداد و گفت: این میزان گوشت از کشتار 957 هزار و 834 قطعه طیور در کشتارگاههای صنعتی استان استحصال شدهاست.
وی ادامه داد: 16 هزار و 600 کیلوگرم لاشه طیور در این مدت به دلیل ضایعات مرضی و یا لاغری در کشتارگاههای طیور استان مرکزی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شدهاست.
وی به شهروندان محترم توصیه کرد: در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات(تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.
نظر دهید