گزارش تصویری از اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان 1402-1403

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی از ۱۹ اسفند ماه سال گذشته در تمامی شهرستان های استان شروع و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه داشت.
در این طرح که 103 نفر از بازرسان دامپزشکی متشکل از 26 اکیپ ثابت و 27 اکیپ سیار مشارکت داشتند، 1905 واحد تولید، نگهداری، بسته بندی و عرضه فرآورده های خام دامی در استان مورد بازدیدهای بهداشتی قرار گرفتند.
نظر دهید