گزارش تصویری از اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی از ۱۹ اسفند ماه سال جاری در تمامی شهرستان های استان شروع و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
این طرح با مشارکت 103 نفر از بازرسان دامپزشکی استان از 19 اسفند ماه سال جاری شروع و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
در این طرح 1905 واحد تولید، نگهداری ، بسته بندی و عرضه فرآورده های خام دامی در استان مورد بازدید قرار می گیرد.
نظر دهید