در نظارت های بهداشتی دامپزشکی در نوروز و رمضان صورت گرفت:
بازرسی بهداشتی بر تولید 8 هزار و 560 تن گوشت سفید و قرمز در استان مرکزی
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی در گزارشی، عملکرد این اداره کل در طرح تشدید نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محمد فتاحی افزود: 17 هزار و 554 راس دام سبک و سنگین در جریان اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در کشتارگاههای استان مرکزی کشتار و 886 تن گوشت از کشتار این دامها استحصال شده است.
وی از تولید 7 هزار و 674 تن گوشت مرغ طی اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان مرکزی خبرداد و گفت: این میزان گوشت از کشتار 3 میلیون و 405 هزار قطعه طیور در کشتارگاههای صنعتی استان استحصال شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی اظهار داشت: مقدار 36 هزار و 647 کیلوگرم لاشه طیور به دلیل وجود ضایعات مرضی و بیماری در کشتارگاههای طیور این استان ضبط شده است.
دکتر فتاحی ادامه داد: در پی اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان 5 هزار و 873 مورد بازدید بهداشتی از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی انجام و 6 هزار و 146 کیلوگرم فرآورده غیر بهداشتی توسط کارشناسان این اداره کل پس از صدور حکم قضایی معدوم شده است.
فتاحی ضمن اشاره به ثبت 399 مورد غیر بهداشتی در مدت اجرای طرح تشدید افزود: در جریان این بازرسی ها از واحدهای تحت نظارت، همچنین در این مدت 29 مورد تخلف به مراجع قضایی معرفی شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطر نشان کرد: این طرح از 11 اسفند ماه سال گذشته شروع و تا پایان ماه مبارک رمضان با مشارکت 124 نفر از بازرسین دامپزشکی سراسر استان با همکاری 53 گروه انجام شد که یک هزار و 990 واحد واحد شامل مراکز تولید، نگهداری، بسته بندی و عرضه مواد پروتئینی و فرآورده خام استان مرکزی توسط این گروه ها مورد نظارت بهداشتی دامپزشکی استان قرار گرفتند.
فتاحی در پایان، از همشهریان خواست درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مرتبط با فرآوردههای خام دامی با شماره تلفن های ۱۵۱۲ تماس گرفته و کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان مرکزی را در کنترل و بازرسیهای بهداشتی یاری کنند.
نظر دهید