گزارش تصویری هفته دوم طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی
طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان مرکزی از تاریخ 13 اسفندماه در استان مرکزی آغاز شده و تا پایان عید فطر ادامه خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ( فرآورده های خام دامی) ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از تاریخ 13/12/1401 آغاز شده و تا تاریخ 05/02/1402 ادامه خواهد داشت.
به گفته ی مسئول اداره ی نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی در این طرح توسط 56 اکیپ بازرسی بهداشتی متشکل از 84 نفر کارشناسان و بازرسان بهداشتی از 2250 مرکز عرضه و نگه داری فرآورده خام دامی بازدید به عمل خواهد آمد و با متخلفین برخورد قانونی خواهد شد
دکتر محمد رضایی ادامه داد: ۲ هزار و 250 واحد شامل مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی در این طرح مورد نظارت قرار خواهند گرفت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی اعمال میشود.
وی گفت: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی و مشاهده کشتار خارج از کشتارگاه مراتب را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.
در این طرح از هم استانی های محترم خواسته شده تا در هنگام خرید فرآورده های خام دامی از مراکز عرضه به مواردی چون تاریخ تولید و انقضاء محصول و مهر بازرسی کشتارگاه دقت نمایند.
نظر دهید