۱۵ هزار تن گوشت مرغ در خمین تولید شد
رییس اداره دامپزشکی خمین گفت: ۱۵ هزار تن گوشت مرغ در سال گذشته در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان خمین، دکتر محمدرضا جوانمرد افزود: پنج میلیون و ۵۷۳ هزار و ۲۶۵ قطعه جوجهریزی گوشتی، ۷۷ هزار و ۶۸۶ قطعه جـوجهریزی بوقلمون گوشتی و ۲۳۹ هزار پولت تخمگذار پارسال در خمین انجام شد.
وی ادامه داد: صنعت پرورش طیور از پویاترین و مهمترین صنایع اشـتغالزا و تولیدی در سـطح کشور است و همین مسئله اهمیت لزوم ارائه خدمات بهداشتی به پرورشدهندگان طیور و پیادهسازی سیاستهای کنترل بهداشتی و پایش بیماریهای طیور در شهرسـتان را بیش از پیش روشن میکند.
رییس اداره دامپزشکی خمین یادآور شد: ۱۱۶ واحد پرورش مرغ گوشتی و هشت واحد پرورش بوقلمون، سه واحد مرغداری تخمگذار و یک واحد مرغداری مادر در شهرستان فعال است.
وی ادامه داد: پارسال تعـداد ۵۶۰ مـورد بازدیـد از واحدهای مرغداری شهرستان توسط کارشناسان اداره دامپزشکی انجام شد.
رییس اداره دامپزشکی خمین اظهار کرد: ۴۸هزار و ۱۰۰قطعه طیور بومی روستایی علیه بیماری نیوکاسل درسال گذشته، بهصورت رایگان واکسینه شده است.
وی با اشاره به انجام نمونهگیری از ۲۳۵ قطعه طیور بومی روستاهای شهرستان خمین، افزود: همه نمونهها از نظر بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان منفی بوده و طی بازدیـدهای میدانی، هیچ موردی از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در طیور صنعتی و روستایی شهرسـتان خمین مشاهده نشده است.
استان مرکزی به عنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی، چهارمین قطب صنعت کشور محسوب میشود و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
این استان با تولید حدود ۵۴ هزار تن گوشت سفید، ۵۳ هزار تن تولید گوشت قرمز، ۳۲۰ هزار تن شیر، حدود ۴۱ هزار تن تولید تخم مرغ از جایگاه ویژهای در بخش کشاورزی و دامداری کشور برخوردار است.
نظر دهید