توسط اداره کل دامپزشکی استان مرکزی صورت گرفت:
برگزاری دوره آموزشی بهبود کیفیت بهداشتی شیر خام
دوره آموزشی با موضوع عوامل موثر بر بهداشت شیر خام در دامداری ها در اداره کل دامپزشکی استان مرکزی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، این دوره با هدف بهبود کیفیت بهداشتی شیر خام با حضور متصدیان و مسئولین فنی بهداشتی گاوداری های صنعتی بالای 500 راس در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد.
در این دوره آموزشی شناخت عوامل موثر در بهبود کیفیت بهداشتی شیر خام در حلقه های متعدد زنجیره تولید از جمله مانند بهداشت دام و جایگاه دام، بهداشت سالن شیردوشی، نحوه دوشش، سرد کردن سریع شیر، بهداشت تجهیزات و وسایل شیردوشی و شیرسردکن و تانکر حمل شیرخام، آب مورد استفاده، نحوه نگهداری و عرضه شیرخام به مراکز جمع آوری شیر و همچنین رعایت بهداشت فردی جهت کاهش بار میکروبی و جلوگیری از فساد شیر خام تشریح گردید.
نظر دهید