برگزاری دوره آموزشی بهداشت شیر در اراک
دوره آموزشی بهداشتی شیر از تولید تا مصرف به منظور ارتقا سطح علمی مسئولین فنی بهداشتی و همکاران دامپزشکی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دراین دوره آموزشی که توسط دکتر محمد رضایی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان در محل سالن جلسات نظام دامپزشکی استان برگزار شد، جمعی از مسئولین فنی بهداشتی واحد های تحت نظارت دامپزشکی و همکاران ادارات دامپزشکی شهرستان ها شرکت داشتند.
طی دوره مذکور مطالبی در خصوص تبیین طرح ارتقای کیفیت بهداشتی شیر خام و لزوم آموزش دامداران روستایی در بحث بهداشت دامداری ها و محل شیر دوشی به شرکت کنندگان گفته شد.
همچنین مطالبی در خصوص اصول نمونه برداری، نگهداری و حمل شیر خام،اصول GMP در مراکز جمع آوری و فرآوری شیر و اصول بهداشت شیر دوشی در دامداری های سنتی و صنعتی توسط مدرس این دوره آموزشی تدریس شد.
در پایان در خصوص تشدید نظارت و کنترل های بهداشتی در واحد های تولیدی و فرآوری شیر خام تاکید و مواردی ذکر شد.
نظر دهید