صدور کد صادراتی IR در یک کارخانه تولید کنسرو ماهی در استان مرکزی
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: کد صادراتی IR برای نخستین بار در یک کارخانه تولید کنسرو ماهی در ساوه صادر شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محمد رضایی اظهار کرد: در جریان بازرسیهای صورت گرفته توسط تیم ممیزی رسمی سازمان دامپزشکی کشور و استان مرکزی که به منظور صدور کد صادراتی از یک کارخانه لبنی در شهرستان ساوه انجام شد، الزامات GMP و HACCP جهت صدور این کد برای کارخانه مذکور مشخص شد.
وی افزود: این کارخانه پس از رفع نواقص و اجرای الزامات خواسته شده، مستندات لازم را به اداره کل و سازمان ارائه و موفق به دریافت کد IR جهت صادرات محصولات خود به کشورهای مختلف شد.
رضایی افزود: با توجه به اینکه مرجع ذیصلاح برای تأیید سلامت محصول مذکور در سطح بین المللی از جمله اتحادیه اوراسیا سازمان دامپزشکی است، کارخانجات تولید کنسرو جهت صادرات محصولات تولیدی با منشاء دامی خود باید کد صادراتی IR را از سازمان دامپزشکی کشور دریافت کنند.
نظر دهید