مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی در نشست خبری اعلام کرد:
۵۵ گروه فعالیت واحدهای عرضه محصولات دامی در استان مرکزی را نظارت می کنند
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: ۵۵ گروه ثابت و سیار در طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان فعالیت واحدهای تولید، نگهداری و عرضه محصولات خام دامی در استان را نظارت می کنند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محسن شانقی روز چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران و آیین رزمایش طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان اداره کل دامپزشکی استان مرکزی افزود: این طرح همانند سالهای گذشته از چهاردهم اسفندماه آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
وی ادامه داد: ۲ هزار و ۲۵۰ واحد فرآوری و تولید مواد غذایی در طرح تشدید کنترل و نظارتهای بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان امسال مورد بازرسی و نظارت قرار می گیرند.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: تمامی مراکز تحت پوشش این اداره کل شامل مراکز بسته بندی، کشتارگاهها، مراکز عرضه فرآوردههای خام دامیف ناوگان حمل و نقل در طرح تشدید کنترل و نظارتهای بهدشاتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان تحت نظارت قرار می گیرند.
شانقی گفت: این اطمینان به مصرف کنندگان داده می شود که تمامی فرآوردههای خام دامی که از مراکز مجاز عرضه فرآوردههای خام دامی در استان تهیه می کنند قابل اطمینان و سلامت این فرآودهها مورد تایید اداره کل دامپزشکی این استان قرار دارد.
وی از شهروندان خواست فرآورده خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تهیه کرده و هنگام خرید به مهر و نشان اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، تاریخ تولید و انقضا فرآوردهها توجه داشته و از خرید فرآودههای دامی از دست فروشان، دوره گردان و به شکل فلهای خودداری کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: شهروندان در صورت مشاهده دوره گردان فروش فرآودههای خام دامی و محصولات بدون مهر و نشان دامپزشکی موارد را از طریق شماره ۱۵۱۲ به ادارات دامپزشکی این استان در سطح شهرستانها اطلاع رسانی کنند.
شانقی افزود: همچنین نیاز است شهروندان مرغ تازه و خنک شده را از مراکز مرغ فروشیها و به صورت بسته بندی تهیه کرده و در هنگام خرید به مهر دامپزشکی و تاریخ تولید و انقضا توجه کنند و از خرید مرغ فلهای خودداری کنند.
نظر دهید