• 1398/02/15 - 09:57
  • تعداد بازدید : 219
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

48 گروه نظارت بهداشتی دامپزشکی مرکزی در ماه رمضان فعال هستند

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 48 گروه وظیفه نظارت بر واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی را در طرح کنترل نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان در این استان برعهده دارند.

به‌گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محسن شانقی افزود: 73 نفر در قالب 25 گروه سیار و 23 گروه ثابت از 15 اردیبهشت تا 17 خرداد ماه همزمان با سراسر کشور وظیفه نظارت بر واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی را در استان مرکزی عهده دارند.

وی ادامه داد: 2 هزار و 250 واحد تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در واحدهای کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، مراکز بسته‌ بندی، خودروهای حمل و مراکز عرضه با هدف تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی در استان مرکزی توسط این گروه ها مورد بازرسی قرار می گیرند.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطر نشان کرد: کنترل فرآورده‌های خام دامی از مزرعه تا سفره به منظور ارتقای سطح بهداشتی جامعه از دیگر اهداف اجرای طرح کنترل نظارت بهداشتی در ماه مبارک رمضان است.

شانقی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی 1512 به اداره کل دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 129330
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه