• 1399/11/29 - 10:16
  • تعداد بازدید : 598
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

۴۶ میلیون و ۲۵۶ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در استان مرکزی تولید شد

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: ۴۶ میلیون و ۲۵۶ هزار کیلوگرم گوشت مرغ امسال در کشتارگاه‌های این استان تولید شد.

سلمان نژاد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر سیروس سلمان‌نژاد افزود: تاکنون ۲۱ میلیون و ۲۱۸ هزار و ۵۶۰ قطعه طیور امسال در کشتارگاره‌های استان مرکزی کشتار و ۱۷۴ هزار قطعه لاشه به وزن ۲۶۳ هزار و ۵۷۶ کیلوگرم از چرخه مصرف انسانی خارج و بقیه گوشت استحصال شده وارد بازار مصرف شده ‌است.

وی ادامه داد: ۸۷ هزار و ۱۳۲ مورد بازدید امسال از واحدهای عرضه و نگهداری فرآورده‌های خام دامی انجام و یک هزار و ۷۲۱ مورد تخلفات بهداشتی در این بازدیدها کشف و ۴۸ تن فرآورده غیر بهداشتی از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۳۴۵ پرونده تخلفات بهداشتی توسط اداره کل دامپزشکی استان امسال به مراجع قضایی ارجاع شد.

سلمان‌نژاد گفت: ۸۶ هزار و ۱۸۶ راس گوسفند و بره، 60 هزار و ۹ راس بز و بزغاله، ۱۹ هزار و ۶۳۳ راس گاو و گوساله و ۲ هزار و ۳۴۹ قطعه شتر مرغ امسال در کشتارگاه‌های دام استان مرکزی توسط بازرسان اداره کل دامپزشکی استان مورد بازرسی قرار گرفتند.

وی افزود: ۶ میلیون و ۶۵۷ هزار و ۸۷۱ کیلوگرم گوشت در کشتارگاه‌های دام استان استان مرکزی استحصال و ۹۴ هزار و ۵۰۲ کیلوگرم لاشه به دلیل بیماری و لاغری در این واحدها ضبط و از مصرف انسانی خارج شد.

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی با یادآوری وجود هفت کشتارگاه طیور در استان گفت: پنج کشتارگاه طیور به ظرفیت ۲۲ هزار قطعه در ساعت از مجموع این کشتارگاه‌ها فعال بوده و به تولید اشتغال دارند.

سلمان‌نژاد افزود: سه کشتارگاه از مجموع کشتارگاه‌های فعال استان مرکزی دارای رتبه B و ۲ کشتارگاه دارای رتبه A پلاس بوده و کشتارگاه‌های رتبه B با تجهیز خط ۲ (تخلیه اتوماتیک اندرونه و دستگاه لاشه شور) می توانند به رتبهپلاس ارتقا یابند.

وی ادامه داد: کشتارگاه‌های طیور بر اساس برخورداری از تجهیزات از جمله دستگاه‌های تخلیه اتوماتیک اندرونه و دستگاه شستشوی لاشه به سه رتبه A پلاس، و B رتبه بندی می‌شوند.

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: درج نشان A پلاس، A و B روی بسته بندی گوشت مرغ، رنگ غالب نایلون بسته بندی(نارنجی رتبهB ، آبیو سبز A پلاس) و بازرسی و مشاهده لاشه از نظر وجود اندرونه از جمله عوامل تشخیص رتبه بندی گوشت مرغ است.

سلمان‌نژاد گفت: مرغ رتبه B دارای اندرونی از جمله مری، نای، ریه و ته روده بوده و شستشوی آن توسط چیلر انجام می شود و مرغ رتبه A فاقد اندرونی بوده و شستشوی آنها توسط چیلر انجام میشود.

وی ادامه داد: مرغ A پلاس نیز فاقد اندرونی است و این مرغ از مزارعی تامین می‌شود که در طول دوره پرورش عاری از بیماری بوده و آنتی بیوتیکی مصرف نکرده اند.

وی یادآور شد: ۶۲۰ تن طیور سال گذشته در مرغداری‌های A پلاس استان مرکزی تولید شد که این میزان در سال جاری به دلیل افزایش قیمت نسبت به محصولات معمولی و تمایل مردم در استفاده از مرغ با وزن بالا به ۸۸ تن کاهش یافته ‌است.

وی خاطرنشان کرد: همشهریان می‌توانند در صورت نیاز با شماره تلفن ۱۵۱۲ (سامانه اطلاع‌رسانی و پاسخگویی اداره‌کل دامپزشکی استان مرکزی) و یا شماره تلفن شبکه دامپزشکی شهرستان تماس حاصل کنند.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 271701
کلمات کلیدی
روابط عمومی  استان مرکزی

روابط عمومی استان مرکزی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه