• 1399/02/06 - 13:19
  • تعداد بازدید : 340
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

۴۸ گروه در ماه رمضان بر واحدهای توزیع فرآورده‌های دامی مرکزی نظارت می‌کنند

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: ۴۸ گروه وظیفه نظارت بر واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی را در طرح کنترل نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان برعهده دارند.

به ‌گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محسن شانقی افزود: ۷۳ نفر در قالب ۲۵ گروه سیار و ۲۳ گروه ثابت تا چهارم خردادماه همزمان با سراسر کشور وظیفه نظارت بر واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی را در استان مرکزی برعهده دارند.

وی ادامه داد: ۲ هزار و ۴۸ واحد تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی از جمله کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، مراکز بسته‌ بندی، خودروهای حمل و مراکز عرضه با هدف تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی در استان مرکزی توسط این گروه ها مورد بازرسی قرار می گیرند.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطر نشان کرد: کنترل فرآورده‌های خام دامی از مزرعه تا سفره به منظور ارتقای سطح بهداشتی جامعه از دیگر اهداف اجرای طرح کنترل نظارت بهداشتی در ماه مبارک رمضان است.

شانقی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.

  • گروه خبری : اخبار اصلی
  • کد خبر : 251477
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه