کسب رتبه A توسط یک کارگاه بسته بندی فرآورده خام دامی در استان مرکزی
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از عرضه فرآورده های خام دامی با گرید بهداشتی A در استان مرکزی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محمد رضایی ضمن اعلام این خبر گفت: در راستای افزایش کیفیت فرآورده های دامی استان و ارتقای سلامت مصرف کنندگان، یک واحد بسته بندی فرآورده های خام دامی در شهرستان ساوه موفق به دریافت رتبه A از سازمان دامپزشکی کشور شد.
وی گفت: این واحد تولیدی با انجام ممیزی بهداشتی توسط کارشناسان دامپزشکی و انجام اصلاحات بهداشتی و تجهیز امکانات پیشرفته در فرآیند قطعه بندی موفق به کسب این رتبه شده است.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان ادامه داد: با همت کارشناسان دامپزشکی استان و همکاری واحد های بخش خصوصی اقدامات خوبی در زمینه ارتقای سلامت محصولات و فرآورده های دامی انجام گرفته که در آینده شاهد عرضه کلیه این محصولات با گرید A و بالاتر خواهیم بود.
نظر دهید