از ابتدای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در استان مرکزی تا کنون:
78 تن فراورده خام دامی ضبط و 14 پرونده قضایی تشکیل شد
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی در گزارشی با اشاره به تداوم نظارت های دامپزشکی در طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، عملکرد این اداره کل را در 14 روز نخست تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محسن شانقی با اشاره به ضبط 78 تن فراورده خام دامی در استان مرکزی گفت: مقدار 76 تن فرآوردهها در دو هفته نخست اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در جریان 2 هزار و 742 مورد بازدید از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی ضبط موقت شده و نمونه برداریها برای تعیین تکلیف این فرآوردهها به آزمایشگاه ارسال شدهاست.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطر نشان کرد: 2 هزار و 86 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در این مدت از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی این استان کشف و از چرخه مصرف انسانی خارج شدهاست.
وی ادامه داد: 120 مورد غیر بهداشتی در جریان بازرسی از واحدهای تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در این مدت شناسایی، 43 مورد نمونه برداری و 14 مورد نیز به مراجع قضایی معرفی شدهاست.
شانقی گفت: 15 هزار و 653 راس دام سبک در 2 هفته ابتدایی اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در کشتارگاههای استان مرکزی کشتار و 286 تن گوشت از کشتار این دامها استحصال شدهاست.
وی افزود: 2 هزار و 110 راس دام سنگین نیز در این مدت در کشتارگاههای دام استان مرکزی کشتار و 533 تن گوشت از کشتار این دامها استحصال شدهاست.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی اظهار داشت: بدنبال نظارت بهداشتی بر کشتار دام در کشتارگاههای دام استان طی 14 روز اول طرح، 7 هزار و 753 کیلوگرم لاشه دام سبک و سنگین در این مدت به دلیل وجود ضایعات مرضی و بیماری در کشتارگاههای این استان ضبط شدهاست.
شانقی از تولید 2 هزار و 827 تن گوشت مرغ در 14 روز نخست اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان مرکزی خبرداد و گفت: این میزان گوشت از کشتار یک میلیون و 383 هزار و 61 قطعه طیور در کشتارگاههای صنعتی استان استحصال شدهاست.
وی ادامه داد: 23 هزار و 713 کیلوگرم لاشه طیور در این مدت به دلیل ضایعات مرضی و یا لاغری در کشتارگاههای طیور استان مرکزی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شدهاست.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی اظهار کرد: طرح ویژه نوروزی و ماه مبارک رمضان نظارت بر مواد غذایی (فرآورده های خام دامی) از روز شنبه 14 اسفند ماه در این استان آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه می یابد.
شانقی افزود: 55 گروه متشکل از 84 نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی اجرای این طرح را بر عهده دارند.
وی ادامه داد: ۲ هزار و 250 واحد شامل مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی در این طرح مورد نظارت قرار خواهند گرفت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی میشود.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی به شهروندان محترم توصیه کرد: در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات(تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.
نظر دهید