بیش از 78 تن گوشت در کشتارگاه های استان مرکزی استحصال شد
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: سال گذشته 78 هزار 926 تن گوشت سفید و قرمز، در کشتارگاه های این استان استحصال و به بازار مصرفی عرضه شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محمد رضایی در تشریح خبر فوق گفت: 70 هزار و 969 تن گوشت سفید سال گذشته در کشتارگاه های طیور سراسر استان استحصال شده که این مقدار از کشتار 32 میلیون و 842 هزار و 447 قطعه طیور بدست آمده است.
وی به استحصال 8 میلیون و 13 هزار و 989 کیلوگرم گوشت قرمز اشاره کرد و گفت: این مقدار گوشت در جریان کشتار 178 هزار 662 راس دام سبک و سنگین استحصال شده است.
دکتر رضایی ادامه داد: در بازرسیهای ناظرین بهداشتی مستقر در کشتارگاه های استان نیز طی سال گذشته 356 هزار 298 قطعه طیور و 875 لاشه دام به دلیل وجود برخی بیماریها و شرایط فیزیکی نامناسب ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی خاطر نشان کرد: 98 هزار 686 بازدید بهداشتی نیز در سال 1403 در راستای نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای دامی از سوی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از مراکز تحت نظارت انجام شد که منجر به جلوگیری از ورود حجم فراوان فرآورده های خام غیر بهداشتی به سفره مصرفی مردم شد.
وی افزود: همچنین در جریان این بازدید ها 239 واحد متخلف عرضه و نگهداری فرآورده هم پس از احراز تخلفات صورت گرفته به مراجع قضایی معرفی شد.
دکتر رضایی به شهروندان محترم توصیه کرد: در موقع خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت کافی داشته باشند و هر گونه تخلف بهداشتی در تولید و عرضه فرآورده های خام دامی را از طریق تماس با سامانه اطلاع رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان مربوطه اطلاع رسانی کنند.
نظر دهید