روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان ساوه خبر داد
عملکرد و اقدامات دامپزشکی ساوه در سه ماهه اول سال 97
اقدامات و عملکرد دامپزشکی ساوه در راستای بهداشت عمومی و سلامت جامعه و پیشگیری از بیماریهای مشترک
شهادت امام جعفر صادق علیه السلام تسلیت باد
امام صادق علیه السلام که ششمین امام معصوم است و مذهب شیعه را با نام او به عنوان مذهب جعفری می شناسند، در سال 80 یا 83 قمری در مدینه به دنیا آمد و پس از رحلت پدر، رهبری فکری و سیاسی شیعیان اصیل پیرو مذهب امامیه را بر عهده گرفت. آن حضرت تا سال 148 قمری در قید حیات بود. در این مدت هزاران شاگرد در محفل درسش حاضر می شدند و مورد ستایش تمامی عالمان عصر خویش بود. در متون دینی شیعه، چندین هزار روایت از آن حضرت در تفسیر، اخلاق و به ویژه فقه، رسیده که باعث عظمت حدیث شیعه و موجب تقویت بنیه علمی آن است.
چهار و نیم تن فرآوردههای دامی در خمین معدوم شد
رئیس شبکه دامپزشکی خمین گفت: بیش از چهار و نیم تن فرآورده دامی غیر بهداشتی در سه ماه نخست امسال در این شهرستان از چرخه مصرف خارج شد.
با حضور معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور در اصفهان برگزار شد:
هم اندیشی 5 استان مرکزی کشور پیرامون آنفلوانزای فوق حاد پرندگان
جلسه ده گردشی روستاهای واشقان , گونه
جلسه ده گردشی روستاهای واشقان , گونه
جلسه ده گردشی روستاهای واشقان ، گونه از توابع شهرستان فراهان همزمان با هفته قوه قضائیه و به منظور تعامل مسئولین و رسیدگی به مشکلات مردم شریف منطقه با حضور نماینده مجلس ، فرماندار ، بخشدار و مسئولین دستگاه های اجرایی شهرستان در تاریخ 97/04/07در محل مسجد جامع روستای واشقان برگزار شد .
267 هزار راس دام در استان مرکزی علیه برسلوز واکسینه شدند
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 267 هزار و 792 راس دام سبک و سنگین از ابتدای سال جاری تا کنون برای مقابله با بیماری مشترک تب مالت در این استان واکسینه شدند.
267 هزار راس دام در استان مرکزی علیه برسلوز واکسینه شدند
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 267 هزار و 792 راس دام سبک و سنگین از ابتدای سال جاری تا کنون برای مقابله با بیماری مشترک تب مالت در این استان واکسینه شدند.