طرح ویژه نوروزی نظارت بر مواد غذایی در استان مرکزی آغاز شد
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: طرح ویژه نوروزی نظارت بر مواد غذایی (فرآورده های خام دامی) از روز دوشنبه در این استان آغاز شد و تا چهاردهم فروردین ۱۴۰۰ ادامه می یابد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محسن شانقی افزود: ۳۰ گروه متشکل از ۵۶ نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی اجرای این طرح را بر عهده دارند.
وی ادامه داد: ۲ هزار و ۱۶۵ واحد شامل مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی در این طرح مورد بازدید قرار خواهند گرفت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی میشود.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: طرح ویژه نوروزی نظارت بر مواد غذایی (فرآورده های خام دامی) با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان در سطح استان اجرا می شود.
شانقی از مردم خواست فرآوردههای خام دامی از جمله گوشت مرغ، ماهی، گوشت قرمز، آلایش خوراکی دام و طیور را تنها از مراکز مجاز و بهداشتی تهیه کنند.
وی افزود: عرضه و فروش هر گونه فرآورده خام دامی در حاشیه خیابان و به صورت دورهگردی ممنوع است و نیاز است شهروندان از خرید این گونه فرآوردههای غیر بهداشتی خودداری کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: نیاز است خرید مرغ تازه خنک شده و آلایش خوراکی مرغ (جگر،سنگدان و دل) تنها به صورت بستهبندی بهداشتی که دارای مشخصات کامل شامل نام کشتارگاه، تاریخ تولید،تاریخ انقضاء (۷۲ ساعت پس ازتولید) و شرایط نگهداری داخل یخچال درب بسته و برودت صفر تا چهار درجه سانتیگراد است انجام شود.
شانقی گفت: خارج کردن گوشت مرغ از بسته بندی و قطعهبندی آن در محیط مغازه مرغ فروشی به دلیل عدم نظارت بهداشتی و آلودگیهای ثانویه و احتمال تقلب ممنوع است و لازم است مردم از خرید گوشت مرغ با عناوین پاک شده و یا قطعه بندی شده در مغازه مرغ فروشی خودداری کنند.
وی همچنین از مردم استان خواست از خرید تخم مرغهای فاقد تاریخ تولید و مشخصات، هر نوع گوشت قرمز فاقد مهر بازرسی بهداشتی، برچسب نشانه گذاری کشتارگاه که خارج از یخچال نگهداری میشود به طور جد خودداری کنند.
شانقی افزود: شهروندان درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه موارد را با شماره تلفن ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی استان مرکزی اطلاع رسانی کنند.
نظر دهید