در راستای صیانت از سلامت مردم انجام گرفت:
ذبح دام قربانی در کشتارگاه / بسته بندی گوشت قربانی و توزیع با رعایت زنجیره سرد
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: در راستای ساماندهی کشتارگاه دام در روز عید سعید قربان و با همکاری کمیته امداد استان، کشتار دام قربانی در کشتارگاه دام اراک انجام و پس از بسته بندی مجاز در بین نیازمندان توزیع شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی به همراه حجت الاسلام و المسلمین بادران مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه و رییس اداره دامپزشکی شهرستان اراک در بازدیدی از کارگاه بسته بندی در اراک در جریان بسته بندی گوشت های قربانی به منظور توزیع در بین نیازمندان قرار گرفتند.
دکتر محمد رضایی افزود: رعایت اصول بهداشتی در ذبح و کشتار دام قربانی، ماندگاری 24 ساعته در پیش سرد، بسته بندی بهداشتی، حمل و توزیع با رعایت زنجیره سرد از مواردی بود که در عید قربان سال جاری برای اولین بار در استان مرکزی به اجرا در آمد.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی به شهروندان محترم توصیه کرد: در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات ( تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.
نظر دهید