برگزاری جلسه رصد و پایش داروهای دامپزشکی و ستاد تب برفکی در اداره کل دامپزشکی استان مرکزی
جلسه هماهنگی دستورالعمل رصد و پایش داروهای دامپزشکی مشمول ارز حمایتی و ستاد تب برفکی در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان مرکزی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، این جلسه به ریاست دکتر محمد فتاحی معاون سلامت و با حضور دکتر سید کمال سجادی رئیس اداره تشخیص و درمان، دکتر سیروس سلمان نژاد رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی، دکتر ابوالفضل حمزه لوییان سرپرست اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، روسای شبکه دامپزشکی شهرستان های تابعه به همراه کارشناسان مربوطه برگزار شد.
دکتر سید کمال سجادی رئیس اداره تشخیص و درمان اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در این جلسه اظهار کرد: پیرو دستورالعمل ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور درخصوص رصد، پایش و نظارت مستمر بر روند تامین، توزیع، نگهداری و عرضه دارو، واکسن و مواد بیولوژیک دامپزشکی، جلسه ستاد استانی برگزار شد.
وی با تاکید بر رصد و پایش دقیق و کامل از سوی این اداره کل بر روند مذکور، خاطر نشان کرد: اداره کل دامپزشکی استان مرکزی تلاش های گسترده ای را در این خصوص آغاز نموده و در راستای حمایت ازمصرف کنندگان دارو و واکسن و مواد بیولوژیک دامپزشکی ( از تامین تا عرضه) رصد و پایش می نماید و اداره کل دامپزشکی به شدت با متخلفین در این حوزه برخورد خواهد کرد.
سجادی اظهار امیدواری کرد: انشالله برگزاری این جلسات نقطه عطفی در فعالیت های نظارتی داروئی و باعث انسجام و هماهنگی دامپزشکی استان شود.
در این جلسه ضمن بیان مشکلات اجرایی پیش رو، پیشنهاداتی در خصوص دستورالعمل مذکور از جمله درج قیمت در محصول نهایی دارو و واکسن های وارداتی دامپزشکی و درخواست از سازمان دامپزشکی کشور مبنی بر تهیه و ارسال لیست اقلام دارویی و مواد اولیه وارداتی ( مشمول ارز حمایتی) ارائه شد.
در ادامه دکتر ابوالفضل حمزه لوییان سرپرست اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در جلسه ستاد تب برفکی با بیان مطالبی در خصوص بیماری تب برفکی و ارزیابی عوامل خطر و شرایط بروز بیماری در استان، گزارشی در مورد اقدامات دامپزشکی در راستای کنترل بیماری تب برفکی ارائه کرد.
وی به مصوبات جلسه ستاد تب برفکی اشاره و خاطر نشان کرد: در این جلسه بر پایش و مراقبت بیماری در سطح واحدهای اپیدمیولوژیک شهرستان ها و در صورت وجود بیماری اخذ نمونه جهت ارسال به آزمایشگاه مرکز تشخیص سازمان دامپزشکی کشور، انجام ضدعفونی در کانون های بیماری و به صورت منظم در میادین عرضه دام و اطلاع رسانی مناسب موضوع به مراکز بخش خصوصی دامپزشکی تاکید شد.
نظر دهید