برگزاری دومین جلسه کمیته استانی بهبود کیفیت بهداشتی شیر خام
دومین جلسه کمیته استانی بهبود کیفیت بهداشت شیرخام با حضور اعضای کمیته استانی در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان مرکزی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر سیروس سلمان نژاد در این جلسه گفت: با توجه به اینکه بالغ بر 65 درصد کل تولید فراورده های خام دامی در کشور به شیر خام اختصاص دارد و راه اصلی تهیه و تولید فراورده های لبنی سالم، سلامت و بهداشت شیرخام به عنوان ماده اولیه لبنی محصولات است لذا با توجه به اهمیت موضوع کمیته استانی تشکیل شد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در رابطه با مخاطرات و اقداماتی که در رابطه با ارتقای کیفیت بهداشتی شیرخام در حلقه های متعدد زنجیره تولید شیر خام از جمله کارخانجات خوراک دام، گاوداری های شیری، ناوگان حمل و نقل، مراکز جمع آوری شیر، کارخانجات لبنی و مراکز عرضه لبنیات سنتی مطالبی بیان کرد.
در پایان جلسه، اقداماتی مبنی بر ممیزی گاوداری های شیری صنعتی، برگزاری کلاسهای آموزشی جهت بهره برداران، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در خصوص بیماری های منتقله از شیر خام، درج توصیه های بهداشتی بر روی لیبل فرآورده های لبنی در مراکز عرضه لبنیات سنتی، پس از تبادل نظر اعضای کمیته استانی پیگیری و انجام آن توسط دستگاه های ذیربط مصوب شد.
نظر دهید