46 هزار و ۵۲۶ تن گوشت در کشتارگاههای استان مرکزی استحصال شد
سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: ۴۶ هزار و ۵۲۶ تن گوشت سفید و قرمز، امسال در کشتارگاههای این استان استحصال شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محمد رضایی افزود: ۱۶ میلیون و ۹۶۸ هزار و ۹۲۷ قطعه طیور از ابتدای سال جاری تاکنون در کشتارگاههای استان مرکزی کشتار و ۳۷ هزار و ۵۱ تن گوشت سفید استحصال شد.
وی به بازرسی ۲۲۰ هزار و ۲۸۲ راس دام سبک و سنگین از کشتارگاههای دام استان مرکزی در سال جاری خبر داد و اظهار داشت: در این بازرسیها ۸۰۱ لاشه به دلیل لاغری و برخی بیماریها ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شد و در مجموع ۹ هزار و ۴۷۵ تن گوشت قرمز استحصال و به بازار عرضه شد.
سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۲۳۶ هزار و ۴۰ قطعه لاشه از ابتدای سال جاری تاکنون در کشتارگاههای طیور استان ضبط شد و از این فرآورده ها ۱۰۰ تن پودر گوشت برای مصرف در واحدهای دامداری و آبزی پروری استان تولید شد.
رضایی گفت: ۶۸ هزار و ۶۳۵ مورد بازدید در راستای نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای دامی از سوی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از مراکز تحت نظارت در سال جاری انجام شد که ۱۰۸ تن فرآورده غیر بهداشتی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.
وی افزود: یک هزار و ۱۰۵ مورد نمونهبرداری در این بازدیدها از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی این استان انجام و ۱۵۵ مورد به مراجع قضایی ارجاع شد.
وی به شهروندان محترم توصیه کرد: در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات(تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.
نظر دهید