• 1398/06/13 - 12:40
  • تعداد بازدید : 116
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در گفت و گو با مهر تاکید شد؛

ضرورت بهره گیری از ظرفیت بخش خصوصی برای احداث کشتارگاه صنعتی اراک

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: دولت برای ساخت کشتارگاه صنعتی سرمایه گذاری نمی کند، بنابراین از ظرفیت بخش خصوصی باید برای احداث کشتارگاه صنعتی اراک بهره گیری و موانع موجود رفع شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محسن شانقی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حال حاضر در شهر اراک به عنوان مرکز استان، تنها یک کشتارگاه سنتی دام وجود دارد که توسط شهرداری اراک اداره می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی ادامه داد: ساختار کشتارگاه اراک قدیمی است و شهردار اراک قول مساعد داده که برای رفع ایرادات و اشکالاتی از قبیل سیستم تصفیه فاضلاب، راه اندازی خط ۲ کشتارگاهی و کوره لاشه سوزی تا پایان شهریور ماه امسال اقدام کند و همچنین اقدامات لازم را در خصوص سکوی بارگیری دام و تعویض آسفالت کل محوطه این کشتارگاه انجام دهد.

شانقی گفت: طی سال گذشته بنا به تاکید استاندار مرکزی بر احداث کشتارگاه صنعتی اراک، با دو متقاضی جلسه برگزار کردیم حتی پروانه تأسیس نیز برای آن‌ها توسط اداره کل دامپزشکی صادر شد و در ادامه باید کارهای مرتبط با دانشگاه علوم پزشکی برای پیوست سلامت و همچنین محیط زیست را انجام می‌دادند که تاکنون خبری نشده است.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی افزود: پیگیر تشکیل جلسه‌ای با حضور استاندار، دانشگاه علوم پزشکی اراک، اداره کل محیط زیست هستیم تا موانع کار این دو سرمایه گذار بررسی و برطرف شود.

وی اظهار کرد: در شهرستان زرندیه یک کشتارگاه صنعتی تأسیس شده و به زودی به بهره برداری می‌رسد که قرار است گوشت مورد نیاز این شهرستان را تأمین کند.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی بیان کرد: در شهرستان ساوه نیز برای کشتارگاه صنعتی دو متقاضی وجود دارد و برای یک نفر از آن‌ها پروانه تأسیس صادر شده است. سرمایه گذاران بخش خصوصی به دلیل مساله سود و زیان و افزایش هزینه دستگاه‌های مورد نیاز این کشتارگاه‌ها که اغلب وارداتی می‌باشند، راغب به انجام این کار نیستند.

شانقی عنوان کرد: دولت در حوزه احداث کشتارگاه صنعتی سرمایه گذاری نمی‌کند و اداره کل دامپزشکی نیز از امکانات و بودجه لازم برای احداث کشتارگاه صنعتی برخوردار نیست و تنها می‌تواند در بحث نظارت بهداشتی ورود پیدا کند.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: بخش خصوصی باید در این حوزه ورود پیدا کند و می‌توان بسته‌های تشویقی و حمایتی را برای افراد متقاضی در این حوزه نظر گرفت، به طور مثال دولت می‌تواند با در اختیار قرار دادن زمین رایگان و تسهیلات کم بهره از طریق بانک، جهاد کشاورزی و استانداری حمایت لازم را از آن‌ها به عمل آورد. همانطور که اغلب کشتارگاه‌های طیور استان از طریق بخش خصوصی اداره می‌شود و دولت نیز در خصوص تأسیس کشتارگاه صنعتی دام به همکاری بخش خصوصی تاکید دارد.

  • گروه خبری : اخبار اصلی
  • کد خبر : 243313
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه