• 1405/01/17 - 09:40
  • تعداد بازدید : 38
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در طرح تشدید ماه رمضان و عید نوروز توسط دامپزشکی مرکزی صورت گرفت:

تولید 10هزار و 151 تن گوشت سفید و قرمز / بیش از 7 هزار بازدید از واحدهای تحت نظارت

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی اقدامات این اداره کل در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محمد فتاحی افزود: طرح تشدید نظارت‌های نوروزی از 29 بهمن سال گذشته تا پایان تعطیلات نوروزی سال جاری در این استان اجرا و در این طرح تعداد 7 هزار و 346 مورد بازدید و بازرسی از مراکز و اماکن تولید، بسته بندی، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی توسط بازرسان دامپزشکی استان انجام شد.وی ادامه داد: در این طرح 621 موارد غیر بهداشتی شناسایی شد که از این تعداد 52 مورد به مراجع قضایی معرفی شدند.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 13 هزار و 347 کیلوگرم فراورده خام دامی در قالب طرح تشدید نظارت نوروزی بر واحدهای تولید و عرضه فرآورده های خام دامی کشف و معدوم شد.

فتاحی به بازرسی و تامین گوشت سالم از کشتارگاه های دام و طیور استان در این مدت اشاره کرد و گفت : 21 هزار و 803 راس دام سبک طی انجام این طرح در کشتارگاه‌های استان مرکزی کشتار و بیش از 428 تن گوشت از کشتار این دام‌ها استحصال شده‌است.

وی افزود:  3 هزار و 374  راس دام سنگین نیز در این مدت در کشتارگاه‌های دام استان مرکزی کشتار و 827 تن گوشت از کشتار این دام‌ها استحصال شده ‌است.

فتاحی همچنین اضافه کرد: از ابتدای اجرا تا پایان این  طرح مقدار 8 هزار و 895 تن گوشت مرغ تولید شده و این میزان گوشت سفید از کشتار 4 ملیون و 113 هزار قطعه طیور در کشتارگاه‌های صنعتی طیور استان استحصال شده ‌است.مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با یادآوری فعالیت 55 گروه ثابت و سیار از بازرسان بهداشتی واحد نظارت دامپزشکی استان در این طرح افزود: در این طرح 2 هزار و 250 مرکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی تحت نظارت این اداره کل در سطح استان مورد بازرسی و نظارت قرار گرفتند.فتاحی سرکشی و نظارت بر بازارهای محلی، کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، مراکز تولید، بسته بندی، عرضه و فروش فرآورده‌های خام دامی، رستوران‌های درون‌شهری و بین‌راهی را از جمله فعالیت های بازرسان دامپزشکی استان در طرح تشدید نظارت نوروزی این اداره کل عنوان کرد و از مردم خواست با توجه به اهمیت بهداشت در فراورده‌های دامی در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌ رسانی 1512 به اداره ‌کل دامپزشکی اطلاع دهند.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,شهرستان ها,اراک,آشتیان,تفرش,شازند,دلیجان,ساوه,فراهان,خنداب,خمین,کمیجان,زرندیه,محلات,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 352586
کلمات کلیدی
روابط عمومی  استان مرکزی

روابط عمومی استان مرکزی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید