• 1401/06/28 - 08:08
  • تعداد بازدید : 656
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

پیشگیری بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و دام از برنامه‌های اولویت دار دامپزشکی استان مرکزی است

سرپرست اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: کنترل و پیشگیری بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و دام از برنامه‌های اولویت دار اداره کل دامپزشکی استان است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محمد فتاحی افزود: برخورد با کشتار غیر مجاز، کنترل و پیشگیری بیماری های قابل انتقال بین انسان و دام از از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و ریشه کنی پنج بیماری در استان مرکزی بر اساس برنامه های سازمان دامپزشکی کشور از برنامه ها اولویت دار اداره کل دامپزشکی استان است.

وی ادامه داد: با توجه به مهاجرت پرندگان و آغاز فصل سرما از مهرماه، پیشگیری از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در طیور بومی و صنعتی، اجرای برنامه‌های جهاد دامپزشکی و ارائه‌ خدمات رایگان به مناطق محروم و کم برخوردار از جمله واکسیناسیون دام سبک و سنگین، سمپاشی و ضدعفونی از دیگر برنامه‌های اولویت دار اداره کل دامپزشکی استان مرکزی است.

سرپرست اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: افزایش جذب نیرو، استفاده بهینه از نیروهای موجود و نیروهای نخبه و توانمند، کاهش بیماری های دامی، افزایش نظارت بر گلوگاه های فساد و برخورد با تخلفات احتمالی، تعامل با نظام دامپزشکی، اتحادیه‌ها و تعاونی‌های دامداری و مرغداری و همکاری با بسیج سازندگی و نیروهای جهاد دامپزشکی در راستای محرومیت زدایی و افزایش خدمت رسانی به این مناطق در دستور کار دامپزشکی استان قرار دارد.

وی کمبود کشتارگاه صنعتی دام را از جمله مشکلات دامپزشکی استان مرکزی عنوان کرد و گفت: اکنون تنها یک کشتارگاه صنعتی در شهرستان زرندیه وجود داشته و ۱۱ شهرستان دیگر به خصوص شهرهای بزرگ استان از جمله اراک، ساوه و خمین فاقد کشتارگاه دام صنعتی است.

سرپرست اداره کل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: کشتارگاه های سنتی استان با مالکیت شهرداری‌ها در استان فعالیت می کنند و با توجه به اینکه شهرداری‌ها کشتارگاه‌ها را پرهزینه می‌دانند، اعتبار کافی برای آنها تخصیص نمی‌دهند و مشکلات این کشتارگاه ها به طور کامل مرتفع نمی شود.

فتاحی کمبود دامپزشک بومی را از دیگر مشکلات دامپزشکی استان مرکزی عنوان کرد و گفت: اکنون در برخی شهرستان‌ها یک دامپزشک بومی نیز در بخش خصوصی و دولتی وجود نداشته و در این شرایط دامپزشکان غیربومی ممکن است پس از چند سال ارائه خدمات تصمیم به بازگشت به زادگاه خود بگیرند که در این شرایط هیچ نیروی جایگزینی وجود نداشته و خدمات در بخش خصوصی و دولتی دچار مشکل می‌شود.

وی یکی از دلایل کمبود نیروی بومی در استان مرکزی را نبود دانشکده دامپزشکی عنوان کرد و افزود: راهکاری که استانداری پیگیر آن است راه‌اندازی دانشکده دامپزشکی در استان مرکزی است تا از این طریق مشکل نیرو برطرف شود.

 

 

  • گروه خبری : شهرستان ها,اراک,آشتیان,تفرش,شازند,دلیجان,ساوه,فراهان,خنداب,خمین,کمیجان,زرندیه,محلات,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 290577
کلمات کلیدی
روابط عمومی  استان مرکزی

روابط عمومی استان مرکزی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید