سال گذشته چهار و نیم میلیون قطعه مرغ در ساوه کشتار و روانه بازار شد
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ساوه گفت: در سال گذشته حدود چهار و نیم میلیون قطعه مرغ تولیدی واحدهای مرغداری این شهرستان به وزن بیش از ۱۲ میلیون کیلوگرم، کشتار و روانه بازار مصرف شد.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان ساوه، دکتر داوود سرمدی در مورد عملکرد شبکه دامپزشکی شهرستان در سال ۹۹ گفت: در این مدت بیش از چهار میلیون و ۴۲۰ قطعه جوجه ریزی مرغ گوشتی در مرغداریهای شهرستان صورت گرفت.
وی افزود: براساس آمارها در واحدهای پولت و تخمگذار نیز بیش از ۳۱۴ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ساوه با اشاره به ضرورت نظارت بر کیفیت و سلامت فرآوردههای خام دامی تصریح کرد: در سال ۹۹ بیش از هفت هزار مورد بازدید از کشتارگاهها و مراکز عرضه دام و طیور شهرستان انجام شده که به ۲۳۵ متخلف تذکر و ۸۸ پرونده نیز به مراجع قضایی معرفی شد.
وی افزود: در این مدت در مجموع حدود ۴۰ هزار کیلوگرم مرغ و گوشت قرمز فاسد ضبط شد که هفت هزار کیلوگرم گوشت قرمز و مابقی مرغ بوده است.
سرمدی گفت: در این مدت ۱۷ هزار راس دام سبک و سنگین نیز به وزن بیش از یک میلیون کیلوگرم کشتار شد.
وی بیان کرد: جلوگیری از شیوع بیماریهای مشترک انسان و دام از طریق واکسیناسیون و انجام تستها از جمله وظایف شبکه دامپزشکی است که در این راستا، پارسال بیش از ۴۱ هزار رأس دام سبک و سنگین علیه بیماری بروسلوز واکسینه شدند.
به گفته رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ساوه، بیماری شاربن یا سیاه زخم از بیماریهای خطرناک مشترک انسان و حیوان است که عمدتا گاو، گوسفند، بز و اسب به آن مبتلا میشوند و در سال ۹۹، واکسیناسیون علیه این بیماری برای بیش از ۳۱ هزار رأس دام در شهرستان ساوه انجام شد.
سرمدی ادامه داد: انجام هشت هزار تست سل و ۱۹۱ تست مائین اسب از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه بیماریهای مشترک انسان و دام در شهرستان ساوه به شمار میرود.
وی گفت: پارسال مبارزه با انواع بیماریهای دامی نیز در دستور کار بود که برای ۲۵۹ هزار رأس دام واکسیناسیون تب برفکی انجام شد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ساوه عنوان کرد: در سال گذشته عملیات واکسیناسیون بیش از ۲۳۰ هزار رأس گوسفند علیه بیماری آنتروتوکسمی در سطح واحدهای دامی شهرستان ساوه انجام شد و بیش از ۴۳ هزار دام سنگین نیز علیه بیماری لمپی اسکین واکسینه شدند.
نظر دهید