معدوم سازی 23 تن گوشت قرمز و سفید در ساوه
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ساوه از معدوم سازی بیش از 23 تن گوشت قرمز و سفید غیر قابل مصرف در این شهرستان طی 9 ماهه نخست سال جاری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان ساوه، دکتر داود سرمدی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ساوه، به بیان عملکرد حوزه نظارت بر فرآوردههای خام دامی و مبارزه با بیماریهای دام و طیور طی 9 ماه اول سال جاری در شهرستان ساوه پرداخت و اظهار کرد: در 9 ماه اول سال جاری بیش از 4600 مورد بازدید از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی صورت گرفت و دو و نیم تن گوشت قرمز و بیش از 20 هزار و 500 کیلوگرم گوشت مرغ غیر قابل مصرف ضبط و معدوم شد.
وی افزود: در نیمه اول سال جاری 8300 راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه دام شهرستان کشتار و مقدار 538 تن گوشت قرمز استحصال شد.
سرمدی تصریح کرد: در این مدت 25 هزار راس دام سبک و سنگین علیه بیماری تب مالت و 32 هزار راس دام سبک و سنگین بر علیه بیماری شاربن و بیش از هزار قلاده سگ علیه بیماری هاری واکسینه شدند و حدود 5500 راس دام سنگین مورد تست سل و 2 هزار راس دام نیز مورد آزمایش بروسلوز قرار گرفتند.
رئیس شبکه دامپزشکی ساوه بیان کرد: در طی 9 ماهه نخست تعداد بیش از 750 هزار نوبت واکسیناسیون بر علیه بیماریهای دامی در دامهای سبک و سنگین شهرستان انجام گرفت است.
وی عنوان کرد: تعداد جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی 4 میلیون قطعه و در واحدهای پرورش مرغ تخمگذار و پولت 344 هزار قطعه است.
وی خاطرنشان کرد: همشهریان میتوانند در صورت نیاز با شماره تلفن ۱۵۱۲ و یا شماره تلفن شبکه دامپزشکی شهرستان تماس حاصل کنند.
نظر دهید