آموزش متصدیان رستوران ها در شهرستان شازند
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شازند، با توجه به مصرف فراورده های خام دامی در رستوران ها و آشپزخانه ها و لزوم نظارت هرچه بیشتر بر نحوه توزیع، نگهداری و مصرف اینگونه فراورده ها در سلامت جامعه، شبکه دامپزشکی شازند اقدام به آموزش جمعی از مالکین و متصدیان رستوران ها در سطح شهرستان و نیز پیمانکاران رستوران های پالایشگاه، شرکت پخش و نیروگاه حرارتی شازند کرد.
با عنایت به اهمیتی که آموزش در ارتقا سلامت جامعه دارد، شبکه دامپزشکی شازند در تلاش است که با افزایش دادن سطح آگاهی مردم و جامعه هدف به ارتقا سلامت و بهداشت جامعه کمک نماید به همین منظور این جلسه آموزشی با تدریس دکتر سیروس سلمان نژاد رییس اداره نظارت بر بهداشت و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان صورت پذیرفت.
در این جلسه موضوعات مورد نظر مورد بحث قرار گرفت و به پرسش های شرکت کنندگان پاسخ داده شد.
نظر دهید