• 1402/01/06 - 14:05
  • تعداد بازدید : 863
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
از ابتدای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی تا کنون:

بیش از 4 هزار بازدید از مراکز تحت نظارت در استان مرکزی صورت گرفت

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی در گزارشی با اشاره به تداوم نظارت های دامپزشکی طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی در سال جدید ، عملکرد این اداره کل را از تاریخ 13/12/1401 لغایت 5/1/1402 تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر  محمد فتاحی گفت:  31 هزار و  660 کیلو گرم فرآورده‌ از ابتدای طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در جریان 4 هزار و 528 مورد بازدید از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی ضبط موقت شده و برای انجام نمونه برداری به آزمایشگاه ارسال شده ‌است.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطر نشان کرد: 3 هزار و 694کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در این مدت از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی این استان کشف و از چرخه مصرف انسانی خارج شده‌است.

وی ادامه داد 269 مورد غیر بهداشتی در جریان بازرسی از واحدهای تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در این مدت شناسایی، 19 مورد نمونه برداری و 17 مورد نیز به مراجع قضایی معرفی شده‌ است.

فتاحی گفت : 14هزار راس دام سبک از تاریخ اجرای طرح تا تاریخ 5 فروردین ماه سال 1402 در طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در کشتارگاه‌های استان مرکزی کشتار و بیش از 261 تن گوشت از کشتار این دام‌ها استحصال شده‌است.

وی افزود:  هزار و 799  راس دام سنگین نیز در این مدت در کشتارگاه‌های دام استان مرکزی کشتار و 422 تن گوشت از کشتار این دام‌ها استحصال شده ‌است.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با اشاره به ضبط تعداد 357 راس لاشه دام سبک و سنگین اظهار کرد: بدنبال نظارت بهداشتی بر کشتار دام در کشتارگاههای دام استان طی این دو هفته  5 هزار و 742کیلوگرم لاشه دام سبک و سنگین به دلیل وجود ضایعات مرضی و بیماری در کشتارگاه‌های این استان ضبط شده ‌است.

فتاحی همچنین اضافه کرد: از ابتدای اجرای طرح تا کنون 3 هزار و 295 تن گوشت مرغ تولید شده و این میزان گوشت از کشتار 1 ملیون و 549 هزار و 400 قطعه طیور در کشتارگاه‌های صنعتی استان استحصال شده ‌است.

وی به تعداد 14 هزار و 501 قطعه طیور ضبطی در کشتارگاه های طیور استان اشاره کرد و ادامه داد: 22 هزار و 223 کیلوگرم لاشه طیور در این مدت به دلیل ضایعات مرضی و یا لاغری در کشتارگاه‌های طیور استان مرکزی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شده‌است.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی همچنین تسریع کرد: طرح ویژه نوروزی و ماه مبارک رمضان نظارت بر مواد غذایی (فرآورده های خام دامی) از روز شنبه  13 اسفند ماه در این استان آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت

فتاحی افزود: 56 گروه متشکل از 84 نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی از 1960 واحد تولید ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی نظارت و بازدید خواهند کرد

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی به شهروندان محترم توصیه کرد: در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات(تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.

  • گروه خبری : شهرستان ها,اراک,آشتیان,تفرش,شازند,دلیجان,ساوه,فراهان,خنداب,خمین,کمیجان,زرندیه,محلات,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 298989
کلمات کلیدی
روابط عمومی  استان مرکزی

روابط عمومی استان مرکزی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید