• 1400/12/25 - 19:19
  • تعداد بازدید : 807
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

75 هزار و 500 کیلوگرم فرآوده خام دامی در استان مرکزی ضبط شد

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 75 هزار و 500 کیلوگرم فرآوده خام دامی در طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در این استان ضبط شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محسن شانقی افزود: این فرآورده‌ها در 10 روز نخست اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در جریان یک هزار و 860 مورد بازدید از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی ضبط موقت شده و نمونه برداری‌ها برای تعیین تکلیف این فرآورده‌ها به آزمایشگاه ارسال شده‌است.

وی ادامه داد: 81 مورد غیر بهداشتی در جریان بازرسی از واحدهای تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در این مدت شناسایی، 33 مورد نمونه برداری و 10 مورد نیز به مراجع قضایی معرفی شده‌است.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطر نشان کرد: یک هزار و 400 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در این مدت از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی این استان کشف و از چرخه مصرف انسانی خارج شده‌است.

شانقی گفت: 9 هزار و 213 راس دام سبک در 10 روز نخست اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در کشتارگاه‌های استان مرکزی کشتار و 178 تن گوشت از کشتار این دام‌ها استحصال شده‌است.

وی افزود: یک هزار و 163 راس دام سنگین نیز در این مدت در کشتارگاه‌های دام استان مرکزی کشتار و 260 تن گوشت از کشتار این دام‌ها استحصال شده‌است.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی اظهار داشت: بدنبال نظارت بهداشتی بر کشتار دام در کشتارگاههای دام استان طی 10 روز اول طرح، پنج هزار و 621 کیلوگرم لاشه دام سبک و سنگین در این مدت به دلیل وجود ضایعات مرضی و بیماری در کشتارگاه‌های این استان ضبط شده‌است.

شانقی از تولید یک هزار و 901 تن گوشت مرغ در 10 روز نخست اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان مرکزی خبرداد و گفت: این میزان گوشت از کشتار 957 هزار و 834 قطعه طیور در کشتارگاه‌های صنعتی استان استحصال شده‌است.

وی ادامه داد: 16 هزار و 600 کیلوگرم لاشه طیور در این مدت به دلیل ضایعات مرضی و یا لاغری  در کشتارگاه‌های طیور استان مرکزی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شده‌است.

وی به شهروندان محترم توصیه کرد: در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات(تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.

  • گروه خبری : شهرستان ها,اراک,آشتیان,تفرش,شازند,دلیجان,ساوه,فراهان,خنداب,خمین,کمیجان,زرندیه,محلات,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 282890
کلمات کلیدی
روابط عمومی  استان مرکزی

روابط عمومی استان مرکزی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید