لیست اخبار صفحه :10
واکسیناسیون 2 میلیون و 665 هزار  دام و طیور در استان مرکزی
به منظور پیشگیری از بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و دام صورت گرفت:

واکسیناسیون 2 میلیون و 665 هزار دام و طیور در استان مرکزی

مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی در گزارشی اقدامات انجام گرفته سال جاری توسط این اداره کل در راستای پیشگیری و کنترل بیماری های دامی در استان را تشریح کرد.

بیش از 3 ملیون 260 هزار نوبت سر دام در استان مرکزی علیه بیماری‌ها ایمن ‌سازی شد

بیش از 3 ملیون 260 هزار نوبت سر دام در استان مرکزی علیه بیماری‌ها ایمن ‌سازی شد

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی اداره‌کل دامپزشکی استان مرکزی گفت:3 ملیون و 260 هزار و 431 نوبت سر دام سبک و سنگین این استان از ابتدای امسال تاکنون در راستای پیشگیری از بیماری‌های دامی و قابل انتقال به انسان ایمن‌ سازی شدند.

افزایش ۱۰۰ درصدی صادرات تخم مرغ خوراکی، آلایش مرغی و عسل از استان مرکزی
با مشارکت مردم در سال جهش تولید صورت گرفت:

افزایش ۱۰۰ درصدی صادرات تخم مرغ خوراکی، آلایش مرغی و عسل از استان مرکزی

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: صادارت تخم مرغ خوراکی و آلایش مرغی از این استان از ابتدای امسال تاکنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۱۰۰ درصد افزایش یافت.

پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام تضمین سلامت آحاد جامعه
در دیدار مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با فرماندار و امام جمعه آشتیان مورد بحث قرار گرفت:

پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام تضمین سلامت آحاد جامعه

مدیر کل و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در سفر یک روزه به آشتیان با فرماندار و امام جمعه دیدار و از کشتارگاه دام این شهرستان بازدید کردند.