• 1402/12/28 - 14:05
  • تعداد بازدید : 156
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
از ابتدای اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی تا کنون انجام گرفت:

بیش از هزار و 763 مورد بازدید از مراکز تحت نظارت دامپزشکی

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی در گزارشی با اشاره به تداوم نظارت های دامپزشکی در طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی فرآورده های خام دامی، عملکرد این اداره کل را از ابتدای طرح تا کنون بازگو کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محمد فتاحی با اشاره به شروع طرح تشدید نظارت های دامپزشکی استان که ویژه ایام ماه مبارک رمضان و نوروز 403 در حال اجراست گفت: این طرح از تاریخ 19 اسفند ماه در این استان آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

وی با تشریح عملکرد این اداره کل گفت: از ابتدای طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر فرآورده های خام دامی تا کنون یک هزار و 763 مورد بازدید از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی انجام گرفته که طی این بازدید ها 14هزار و 500 کیلو گرم فرآورده‌ از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.

دکتر فتاحی ادامه داد،103مورد غیر بهداشتی در جریان بازرسی از واحدهای تحت نظارت این اداره کل شناسایی شده است.

فتاحی گفت: 8 هزارو 88 راس دام سبک و سنگین از تاریخ اجرای طرح تا تاریخ 27اسفند ماه سال جاری در طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در کشتارگاه‌های استان مرکزی کشتار و بالغ بر 380 تن گوشت از کشتار این دام‌ها استحصال شده‌است.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی اظهار کرد: بدنبال نظارت بهداشتی بر کشتار دام در کشتارگاههای دام استان طی این 10 روز،یک هزار 500 کیلوگرم لاشه دام سبک و سنگین به دلیل وجود ضایعات مرضی و بیماری در کشتارگاه‌های این استان ضبط شده ‌است.

فتاحی همچنین اضافه کرد: از ابتدای اجرای طرح تا کنون 2 هزار و 452 تن گوشت مرغ تولید شده و این میزان گوشت از کشتار یک ملیون و 77 هزار قطعه طیور در کشتارگاه‌های صنعتی استان استحصال شده ‌است.

وی همچنین به طیور ضبط شده در کشتارگاه های طیور استان اشاره کرد و ادامه داد: 12هزار کیلوگرم لاشه طیور در این مدت به دلیل ضایعات مرضی و یا لاغری در کشتارگاه‌های طیور استان مرکزی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شده ‌است.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی در پایان افزود: در این طرح 53 گروه متشکل از 103 نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی از 1905  واحد تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی نظارت و بازدید خواهند کرد.

  • گروه خبری : شهرستان ها,اراک,آشتیان,تفرش,شازند,دلیجان,ساوه,فراهان,خنداب,خمین,کمیجان,زرندیه,محلات,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 316737
کلمات کلیدی
روابط عمومی  استان مرکزی

روابط عمومی استان مرکزی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید