22هزار و 334 تن گوشت در کشتارگاه های استان مرکزی استحصال شد
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: از ابتدای امسال 22 هزار و 334 تن گوشت سفید و قرمز، در کشتارگاه های این استان استحصال شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محمد رضایی در تشریح خبر فوق گفت: 19 هزار و 732 تن گوشت سفید از ابتدای سال جاری در کشتارگاه های طیور سراسر استان استحصال شده که این مقدار از کشتار 8 میلیون و 757 هزار و 312 قطعه طیور بدست آمده است.
وی به استحصال 2 هزار 62 تن گوشت قرمز اشاره کرد و گفت : این مقدار در جریان کشتار 44 هزار و 913 راس دام استحصال شده است.
دکتر رضایی ادامه داد: در بازرسیهای ناظرین بهداشتی مستقر در کشتارگاه های استان 85 هزار 760 قطعه طیور و 164 لاشه دام به دلیل وجود برخی بیماریها و شرایط فیزیکی نامناسب ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: 26 هزار 113مورد بازدید هم در این مدت در راستای نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای دامی از سوی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از مراکز تحت نظارت در سال جاری انجام شد که منجر به ضبط 21 هزار 139کیلوگرم فرآورده غیر بهداشتی و خروج این محصولات از چرخه مصرف انسانی شده است و میتوان گفت این مقدار ضبطی نسبت به مدت مشابه سال قبل به بیش از دو برابر افزایش داشته است.
وی افزود: 466 مورد نمونهبرداری در این بازدیدها از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی این استان انجام گرفته و 111واحد هم پس از احراز تخلفات صورت گرفته به مراجع قضایی معرفی شد.
دکتر رضایی به شهروندان محترم توصیه کرد: در موقع خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت کافی داشته باشند و هر گونه تخلف بهداشتی در تولید و عرضه فرآورده های خام دامی را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان مربوطه اطلاع رسانی کنند.
نظر دهید