• 1400/01/18 - 12:33
  • تعداد بازدید : 203
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ایمن‌سازی هفت هزار دام‌ سنگین اراک علیه بیماری لمپی اسکین آغاز شد

رئیس اداره دامپزشکی اراک گفت: ایمن‌سازی هفت‌هزار دام‌ سنگین روستایی و سنتی این شهرستان علیه بیماری لمپی اسکین از روز چهارشنبه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان اراک، دکتر ابوالفضل حمزه‌لوئیان افزود: این طرح با هدف پیشگیری از شیوع احتمالی بیماری لمپی اسکین در بین دام‌های روستایی و سنتی و بروز خسارت‌های اقتصادی به مدت یک ماه آینده ادامه می‌یابد و ۱۲ گروه واکسیناسیون خصوصی و دولتی در این طرح مشارکت دارند.

وی با بیان اینکه  بیماری لمپی اسکین بیماری پوستی ویروسی با سرعت انتشار بالا در دام سنگین (گاو، گوساله و گاومیش) است گفت: که عامل اصلی انتشار این بیماری حشرات ( پشه ها و مگس های خونخوار ) هستند و شیوع آن خسارات اقتصادی به همراه دارد.

رئیس اداره دامپزشکی اراک خاطرنشان کرد: 7 هزار دز واکسن لمپی اسکین به صورت رایگان تامین شده است و توسط ۲۴ نفر مایه کوب بخش دولتی و خصوصی واکسیناسیون در سطح واحدهای روستایی انجام می شود. واکسیناسیون توسط اکیپ های دولتی به صورت کاملاً رایگان و بخش خصوصی صرفاً هزینه دستمزد واکسیناسیون را دریافت می کنند.

حمزه لوئیان ضد عفونی و سم پاشی دامداری ها و اماکن دامی، واکسیناسیون، رعایت مسایل بهداشتی را از جمله راه های مقابله با حشرات و انتقال بیماری لمپی اسکین عنوان کرد و ادامه داد: این بیماری با تب شدید، بی حالی دام، علایم پوستی شامل تورم و برجستگی‌های شدید در بدن دام مشاهده می‌شود.

  • گروه خبری : اراک
  • کد خبر : 272888
کلمات کلیدی
روابط عمومی  استان مرکزی

روابط عمومی استان مرکزی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید