برگزاری دومین جلسه دوره آموزشی بهداشت و بازرسی گوشت در اراک
جلسه دوم دوره آموزشی بهداشت و بازرسی گوشت در محل نظام دامپزشکی استان مرکزی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، این دوره آموزشی به منظور ارتقای سطح علمی کارشناسان و کاردانان برگزار شد و کارشناسانی از اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان و شهرستان ها، مسئولین فنی بهداشتی و بازرسین بهداشتی کشتارگاه ها و کارگاه های بسته بندی فرآورده های خام دامی در آن حضور داشتند.
طی این دوره آموزشی که در دو جلسه یک روزه برگزار شد، نکاتی در خصوص اصول بازرسی و کنترل بهداشتی گوشت در کشتارگاهها، مراکز بسته بندی، فرآوری و عرضه گوشت توسط دکتر سلمان نژاد مدرس این دوره گفته شد.
همچنین با توجه به موضوع اهمیت سلامت غذایی شهروندان و لزوم دقت در بازرسی بهداشتی گوشت مواردی پیرامون قضاوت لاشه ها و آلایش ها به حاضرین این دوره گفته شد.
نظر دهید