نظارت بر تولید و استحصال بیش از یک هزار و 400 تن گوشت در شهرستان خمین
سرپرست اداره دامپزشکی خمین در گزارشی عملکرد این اداره را در طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی بازگو کرد.
نظارت بر تولید و استحصال بیش از یک هزار و 400 تن گوشت در شهرستان خمین
سرپرست اداره دامپزشکی خمین در گزارشی عملکرد این اداره را در طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی بازگو کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان خمین، نعمت اله رضایی در تشریح این خبر گفت: در جریان اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز، بازرسی های بهداشتی بر کشتار و تولید یک هزار و 417 تن گوشت در کشتارگاه های دام و طیور این شهرستان انجام گرفته است.
وی افزود: در این مدت همچنین 450 مورد نظارت و بازدید از مراکز عرضه شامل قصابی ها، سوپر پروتئینی ها، فروشگاه های زنجیره ای، و رستوران های این شهرستان انجام گرفته که در مجموع این بازدید ها 5 هزار و 600 کیلو گرم انواع فرآورده های خام دامی و آلایش خوراکی به دلیل غیر قابل مصرف بودن و فاسدبودن این محصولات ضبط و معدوم شده است.
رضایی ادامه داد: در جریان این بازدید ها 5 مورد تخلف ثبت شده از طرف مراکز عرضه به مراجع قانونی معرفی شده است.
سرپرست اداره دامپزشکی خمین خواطر نشان کرد: همشهریان گرامی حتما در هنگام خرید محصولات پروتئینی و فرآورده های خام دامی به نشان دامپزشکی، تاریخ تولید و انقضا درج شده بر روی بسته بندی توجه داشته باشند و از خرید هر گونه فرآورده فله و خارج از بسته بندی خودداری نمایند.
نظر دهید