• 1403/01/27 - 14:02
  • تعداد بازدید : 500
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در نظارت های بهداشتی دامپزشکی در نوروز و رمضان صورت گرفت:

بازرسی بهداشتی بر تولید 7 هزار و 373 تن گوشت سفید و قرمز در استان مرکزی

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی در گزارشی، عملکرد این اداره کل را در طرح تشدید نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محمد فتاحی  افزود: 16 هزار و 728 راس دام سبک و سنگین در جریان اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در کشتارگاه‌های استان مرکزی کشتار و 826 تن گوشت از کشتار این دام‌ها استحصال شده ‌است.

وی افزود: بدنبال نظارت بهداشتی بر کشتار دام و طیور استان، 4 هزار و 323  کیلوگرم لاشه دام سبک و سنگین در این مدت به دلیل وجود ضایعات مرضی و بیماری در کشتارگاه‌های دام این استان ضبط شده ‌است.

دکتر فتاحی از تولید 6 هزار و 549 تن گوشت مرغ طی اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان مرکزی خبرداد و گفت: این میزان گوشت از کشتار 2 میلیون و 957 هزار قطعه طیور در کشتارگاه‌های صنعتی استان استحصال شده‌است.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی اظهار داشت: مقدار 29  هزار و 607 کیلوگرم لاشه طیور به دلیل وجود ضایعات مرضی و بیماری در کشتارگاه‌های طیور این استان ضبط شده ‌است.

فتاحی ادامه داد: در پی اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان 6 هزار و 222 مورد بازدید از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی انجام و  18 هزار و 744 کیلوگرم فرآورده غیر قابل مصرف و فاقد شرایط بهداشتی در این بازدید ها ضبط و 8 هزار و 150 کیلوگرم از این مقدار فرآورده پس از صدور حکم قضایی معدوم شده است.  

وی ضمن اشاره به ثبت 318 مورد غیر بهداشتی در مدت اجرای طرح تشدید افزود: در جریان بازرسی از واحدهای تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در این مدت  116 مورد نمونه برداری از فرآورده های ضبطی انجام گرفته  و 29 مورد نیز به مراجع قضایی معرفی شده ‌است.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطر نشان کرد:  این طرح از ۱۹ اسفند ماه سال گذشته شروع و تا پایان ماه مبارک رمضان با مشارکت 103 نفر از بازرسین دامپزشکی سراسر استان انجام شد و یک هزار و 905 واحد واحد شامل مراکز تولید، نگهداری، بسته بندی و عرضه مواد پروتئینی و فرآورده خام استان مرکزی در این طرح مورد نظارت بهداشتی دامپزشکی استان قرار گرفتند.

فتاحی، از مردم خواست درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مرتبط با فرآورده‌های خام دامی با شماره تلفن های ۱۵۱۲ تماس گرفته و کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان مرکزی را در کنترل و بازرسی‌های بهداشتی یاری کنند.

  • گروه خبری : شهرستان ها,اراک,آشتیان,تفرش,شازند,دلیجان,ساوه,فراهان,خنداب,خمین,کمیجان,زرندیه,محلات,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 317787
کلمات کلیدی
روابط عمومی  استان مرکزی

روابط عمومی استان مرکزی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید