• 1402/02/09 - 09:45
  • تعداد بازدید : 873
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

گزارش نهایی تصویری طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی

طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان مرکزی از تاریخ سیزدهم اسفندماه سال گذشته آغاز و تا پنجم اردیبهش ماه سال جاری ادامه داشت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی (فرآورده های خام دامی) ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از تاریخ  سیزدهم اسفند ماه سال گذشته آغاز شد و در تاریخ پنجم اردیبهشت ماه سال جاری پایان یافت.

به گفته ی مسئول اداره ی نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی در این طرح توسط56  اکیپ بازرسی بهداشتی از 1960 مرکز عرضه و نگه داری فرآورده خام دامی بازدید و با متخلفین برخورد قانونی شد.

در این طرح از هم استانی های محترم خواسته شد تا در هنگام خرید از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی به مواردی چون تاریخ تولید و انقضای محصول و مهر بازرسی کشتارگاه دقت نمایند.

  • گروه خبری : شهرستان ها,اراک,آشتیان,تفرش,شازند,دلیجان,ساوه,فراهان,خنداب,خمین,کمیجان,زرندیه,محلات,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 300653
کلمات کلیدی
روابط عمومی  استان مرکزی

روابط عمومی استان مرکزی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید