• 1404/03/27 - 10:14
  • تعداد بازدید : 108
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

استحصال بیش از 15 هزار تن گوشت در کشتارگاه‌های استان مرکزی

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 15 هزار و 302 تن گوشت سفید و قرمز، امسال در کشتارگاه‌های این استان استحصال شد.

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محمد رضایی افزود: 6 میلیون و 775 هزار قطعه طیور از ابتدای سال جاری تاکنون در کشتارگاه‌های استان مرکزی کشتار و 13 هزار و 940 تن گوشت سفید استحصال شد.

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: 69 هزار و 126  قطعه لاشه از ابتدای سال جاری تاکنون در کشتارگاه‌های طیور استان ضبط شد و از این فرآورده ها 45 تن پودر گوشت برای مصرف در واحدهای دامداری و آبزی پروری استان تولید شد.

وی به بازرسی 27 هزار و 913 راس دام سبک و سنگین از کشتارگاه‌های دام استان مرکزی در سال جاری خبر داد و اظهار داشت: در این بازرسی‌ها 125 لاشه به دلیل لاغری و برخی بیماری‌ها ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شد و در مجموع یک هزار و 362 تن گوشت قرمز استحصال و به بازار عرضه شد.

رضایی گفت: 18 هزار و 485 مورد بازدید در راستای نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده‌های دامی از سوی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از مراکز تحت نظارت در سال جاری انجام شد که  13 تن فرآورده غیر بهداشتی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.

وی افزود: 206 مورد نمونه‌برداری در این بازدیدها از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی این استان انجام و 44 مورد به مراجع قضایی ارجاع شد.

وی به شهروندان محترم توصیه کرد: در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات(تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.

  • گروه خبری : شهرستان ها,اراک,آشتیان,تفرش,شازند,دلیجان,ساوه,فراهان,خنداب,خمین,کمیجان,زرندیه,محلات,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 340618
کلمات کلیدی
روابط عمومی  استان مرکزی

روابط عمومی استان مرکزی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید