استحصال بیش از 15 هزار تن گوشت در کشتارگاههای استان مرکزی
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 15 هزار و 302 تن گوشت سفید و قرمز، امسال در کشتارگاههای این استان استحصال شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محمد رضایی افزود: 6 میلیون و 775 هزار قطعه طیور از ابتدای سال جاری تاکنون در کشتارگاههای استان مرکزی کشتار و 13 هزار و 940 تن گوشت سفید استحصال شد.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: 69 هزار و 126 قطعه لاشه از ابتدای سال جاری تاکنون در کشتارگاههای طیور استان ضبط شد و از این فرآورده ها 45 تن پودر گوشت برای مصرف در واحدهای دامداری و آبزی پروری استان تولید شد.
وی به بازرسی 27 هزار و 913 راس دام سبک و سنگین از کشتارگاههای دام استان مرکزی در سال جاری خبر داد و اظهار داشت: در این بازرسیها 125 لاشه به دلیل لاغری و برخی بیماریها ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شد و در مجموع یک هزار و 362 تن گوشت قرمز استحصال و به بازار عرضه شد.
رضایی گفت: 18 هزار و 485 مورد بازدید در راستای نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای دامی از سوی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از مراکز تحت نظارت در سال جاری انجام شد که 13 تن فرآورده غیر بهداشتی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.
وی افزود: 206 مورد نمونهبرداری در این بازدیدها از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی این استان انجام و 44 مورد به مراجع قضایی ارجاع شد.
وی به شهروندان محترم توصیه کرد: در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات(تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.
نظر دهید