• 1405/06/29 - 10:10
  • تعداد بازدید : 25
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پلمب واحد عرضه فرآورده‌های خام دامی متخلف در شهرستان خمین

یک واحد عرضه‌کننده فرآورده‌های خام دامی متخلف در شهرستان خمین، پس از صدور حکم محکومیت با دستور قضایی پلمب و تعطیل شد.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان خمین، محمدرضا جوانمرد، رئیس اداره دامپزشکی خمین، اظهار کرد: در پی تداوم تخلف یک واحد صنفی مرغ‌فروشی و پس از پیگیری‌های قانونی، حکم محکومیت این واحد صادر و علاوه بر محکومیت به پرداخت جزای نقدی، با موافقت مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی و دستور شعبه اول بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان خمین، واحد متخلف پلمپ و پلاکارد تعطیلی در محل مذکور نصب شد.

وی با تأکید بر ممنوعیت عرضه فرآورده‌های خام دامی تاریخ مصرف گذشته و غیرقابل مصرف افزود: دامپزشکی در برخورد با تخلفاتی که سلامت شهروندان را تهدید می‌کند، هیچ‌گونه اغماضی نخواهد داشت و در صورت احراز تخلف و تکرار تخلف، اقدامات قانونی و برخورد قاطع انجام خواهد شد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان خمین همچنین از واحدهای عرضه‌کننده فرآورده های دامی درخواست نمود که از قرار دادن محصولات خود در خارج از شرایط مناسب نگهداری و خارج از یخچال، خودداری نموده و ضوابط و دستورالعمل‌های بهداشتی ابلاغی سازمان دامپزشکی  را به‌طور کامل رعایت نمایند.

جوانمرد تأکید نمود: بازرسی و نظارت بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در شهرستان خمین به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت و با واحدهای متخلف در راستای امنیت غذایی و سلامت مصرف کنندگان  مطابق مقررات برخورد قانونی خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,خمین
  • کد خبر : 359028
کلمات کلیدی
روابط عمومی  استان مرکزی

روابط عمومی استان مرکزی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید