جلسه شورای هماهنگی دامپزشکی استان مرکزی برگزارشد
جلسه شورای هماهنگی مدیران دامپزشکی استان با موضوع عملکرد سال گذشته، رویکرد های سال جدید و مرور سند تحول دامپزشکی برگزار شد.
گزارش نهایی تصویری طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی
طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان مرکزی از تاریخ سیزدهم اسفندماه سال گذشته آغاز و تا پنجم اردیبهش ماه سال جاری ادامه داشت.
مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی در دیدار با امام جمعه شارند عنوان کرد:
طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، یکی از وظایف مدیران جهاد تبیین است
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی در سفر به شهرستان شازند با امام جمعه این شهرستان دیدار و از مراکز تحت نظارت بازدید کرد.
کشف و توقیف 595 کیلوگرم فراورده خام دامی در شازند
رییس اداره دامپزشکی شهرستان شازند گفت: تعداد 787 مورد بازدید از مراکز تولید، نگهداری، عرضه فرآورده های خام دامی در شهرستان شازند انجام شد و 595 کیلوگرم فرآورده خام دامی توقیف شد.
از ابتدای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی تا کنون:
بیش از 4 هزار بازدید از مراکز تحت نظارت در استان مرکزی صورت گرفت
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی در گزارشی با اشاره به تداوم نظارت های دامپزشکی طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی در سال جدید ، عملکرد این اداره کل را از تاریخ 13/12/1401 لغایت 5/1/1402 تشریح کرد.
پیام تبریک مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی به مناسبت فرا رسیدن سال نو
دکتر محمد فتاحی مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی طی پیامی فرا رسیدن سال نو را به کلیه همکاران بخش خصوصی و دولتی تبریک گفت.
گزارش تصویری هفته دوم طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی
طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان مرکزی از تاریخ 13 اسفندماه در استان مرکزی آغاز شده و تا پایان عید فطر ادامه خواهد داشت.
از ابتدای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در استان مرکزی تا کنون:
بیش از 15 تن فراورده خام دامی ضبط و 7 پرونده قضایی تشکیل شد
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی در گزارشی با اشاره به تداوم نظارت های دامپزشکی در طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، عملکرد این اداره کل را در 10 روز نخست تشریح کرد.
در استان مرکزی در حال اجرا است:
گزارش تصویری طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی
طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان مرکزی از تاریخ 13 اسفندماه در استان مرکزی آغاز شده و تا پایان عید فطر ادامه خواهد داشت.
طرح ویژه تشدید نظارت بهداشتی بر سلامت فراورده های خام دامی در استان مرکزی آغاز شد
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: طرح ویژه نوروزی و ماه مبارک رمضان نظارت بر مواد غذایی (فرآورده های خام دامی) از روز شنبه 13 اسفند ماه در این استان آغاز شد و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه می یابد.