• 1401/02/17 - 09:47
  • تعداد بازدید : 767
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

۶ هزار و ۲۸۸ مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تحت پوشش دامپزشکی استان مرکزی انجام شد

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: ۶ هزار و ۲۸۸ مورد بازرسی بهداشتی در طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در ماه مبارک رمضان از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی این استان انجام شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر سیروس سلمان نژاد افزود: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در ماه مبارک رمضان از چهاردهم فروردین تا سیزدهم اردیبهشت ماه در این استان اجرا و در این طرح چهار هزار و ۶۲۹ مورد بازرسی از مراکز عرضه، ۴۷ مورد بازرسی از مراکز  قطعه بندی و بسته بندی و ۱۵۷ مورد بازرسی از کشتارگاه‌های دام استان انجام شد.

وی ادامه داد: در این طرح ۳۷ مورد بازرسی بهداشتی از کشتارگاه‌های طیور استان مرکزی، ۴۸۹ مورد سایر مراکز و ۹۲۹ مورد از خودروهای حمل فراورده‌های خام دامی انجام شد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۲۳۸ مورد غیر بهداشتی در این بازدیدها مشاهده و ۶ هزار و ۱۲۸ کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط موقت و سه هزار و ۱۲۴ کیلوگرم فرآورده خام دامی غیربهداشتی معدوم سازی شد.

سلمان نژاد گفت: ۱۷ مورد تخلف بهداشتی نیز در این مدت به مراجع قضایی استان مرکزی معرفی شدند.

وی ادامه داد: ۵۵ گروه متشکل از ۸۸ نفر از بازرسان بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در این مدت وظیفه بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، توزیع، حمل و عرضه فرآورده‌های خام دامی را برعهده داشتند.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی اظهار داشت: ۱۶ هزار و ۵۲۰  لاشه دام سبک در این مدت توسط بازرسان بهداشتی این اداره کل مورد بازرسی قرار گرفته و ۳۱۱ تن گوشت با کشتار این دام‌ها استحصال شده‌است.

سلمان نژاد گفت: ۲ هزار و ۶۱۴ لاشه دام سنگین نیز در این مدت در کشتارگاه‌ها استان مرکزی کشتار و از کشتار این دام‌ها ۵۹۶ تن گوشت استحصال شده‌است.

وی ادامه داد: ۵۰۳۶ کیلوگرم  لاشه غیرقابل مصرف نیز در این مدت در جریان بازرسی از کشتارگاه‌های دام استان مرکزی ضبط و معدوم سازی شد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۲ میلیون و ۱۳۱ هزار و ۲۱۰ قطعه طیور نیز در کشتارگاه‌های طیور این استان کشتار و با کشتار این طیور چهار هزار و ۵۸ تن گوشت در این کشتارگاه‌ها استحصال شده‌است.

سلمان نژاد گفت: ۳۷ تن لاشه طیور حذفی و غیر قابل مصرف نیز در جریان بازرسی بهداشتی از کشتارگاه‌های طیور استان مرکزی از چرخه مصرف انسانی خارج شده‌است.

وی افزود: ۲ هزار و ۲۵۰ واحد شامل کشتارگاه دام و طیور، کارگاه قطعه بندی و بسته بندی، سردخانه نگهداری فرآورده‌های خام دامی، مراکز توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح استان مرکزی در این مدت توسط بازرسان اداره کل دامپزشکی استان مرکزی مورد بازرسی بهداشتی قرار گرفتند.

وی به شهروندان محترم توصیه کرد: در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات(تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.

 

 

 

  • گروه خبری : شهرستان ها,اراک,آشتیان,تفرش,شازند,دلیجان,ساوه,فراهان,خنداب,خمین,کمیجان,زرندیه,محلات,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 285793
کلمات کلیدی
روابط عمومی  استان مرکزی

روابط عمومی استان مرکزی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید