• 1397/02/11 - 12:00
  • تعداد بازدید : 86
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دیدار مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی با نماینده اراک، کمیجان و خنداب در مجلس

مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی به همراه معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل دامپزشکی استان مرکزی با نماینده اراک، کمیجان و خنداب در مجلس در دفتر ارتباطات مردمی این نماینده دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، در این دیدار دکتر علی اکبر کریمی با بیان اینکه اولین بعد مهم فعالیت حوزه دامپزشکی تلاش برای سلامت انسان ها و ارتقای آن و نکته دوم اهمیت کار دامپزشکی بواسطه تاثیری است که در اقتصاد دارد افزود: در مجموع ارزش اقتصادی و سهم فعالیت دامپزشکی در اقتصاد و تولید ملی بسیار بالا و مهم است.



کریمی با اشاره به خسارات اقتصادی بیماری تب برفکی و آنفلوانزا اظهار کرد: بروز هرگونه خسارت در حوزه دامپروری اعم از دام و طیور می تواند خسارت های سنگینی را به فعالان اقتصادی و اقتصاد ملی وارد کند.



کریمی تصریح کرد: حساسیت کنترل و نظارت بر حوزه دام و طیور مسئله ای بسیار مهم است و این موضوع در سایر بخش های اقتصاد هم موثر است.



وی اظهار کرد: با توجه به اینکه استان مرکزی در حوزه دام و طیور در بخش تولید و صادرات نقش پررنگی دارد و بیش از سهم جمعیتی مان در اقتصاد ملی سهیم بوده و یکی از قطب های تولید مواد پروتئینی هستیم لازم است که چرخه فعالیت مان در صنعت دام و طیور نیز کامل باشد.



کریمی نبود کشتارگاه صنعتی دام در اراک و استان را زمینه ساز از دست رفتن بخش زیادی از ارزش افزوده صنعت دام و طیور عنوان کرد و گفت: وقتی دام به صورت زنده از استان خارج می شود در واقع ارزش افزوده فراوانی از استان خارج شده است، براین اساس باید با جدیت به دنبال ایجاد امکان احداث کشتارگاه صنعتی دام در استان باشیم.



وی با بیان اینکه شهر داوودآباد به دلیل برخورداری از دامداری های زیاد این ظرفیت را داراست افزود: متقاضیانی هستند که به اینکار تشویق شده اند که اولین کشتارگاه صنعتی دام را در این شهر ایجاد کنند. اینکار هم باعث حفظ و توسعه اشتغال شده و هم عامل تولید ثروت و ارزش افزوده و حفظ زنجیره صنعت دام در استان می شود.



شانقی با بیان اینکه وظایف دامپزشکی از دو بعد بهداشتی و اقتصادی اهمیت دارد و تامین بهداشت دام و کنترل بیماری های دام و بیماری های مشترک بین دام و انسان بسیار مهم است، نظارت بر سلامت خوراک دام، نظارت بر اماکن تولید دام، نظارت بر تولید، توزیع و حمل و نقل فرآورده های خام دامی و ... را از وظایف دامپزشکی عنوان کرد و افزود: دامپزشکی در بعد بهداشتی وظایف سنگینی را برعهده دارد که در نهایت به حفظ بهداشت عمومی و تامین پروتئین سالم برای مردم منجر می شود.



وی به کنترل بیماری آنفلوانزا و کاهش خسارات وارده آن در سال 96 اشاره کرد و گفت: با همکاری و هماهنگی دستگاه های اجرایی استان بخصوص پدافند غیر عامل استانداری در سال 96 تا 50 درصد خسارات بیماری آنفلوانزا را کاهش دادیم و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.



شانقی کمبود اعتبارات، غیر نقدی و اسنادی بودن آنرا یکی دیگر از مشکلات موجود عنوان کرد و گفت: تخصیص پروژه های دامپزشکی با توجه به اینکه این اداره با بهداشت و سلامت مردم سر و کار دارد باید به صورت 100 درصدی و نقدی انجام شود.



وی با بیان اینکه باید در استان 181 عامل بیماری زا را رصد کنیم، در خصوص وضعیت بیماری های استراتژیک دامی گفت: در حوزه تب برفکی در پایان سال گذشته افزایش کانون داشتیم ولی در سال جاری خوشبختانه تنها چند کانون ثبت شده و میزان این بیماری کاهش یافته است.




  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 128524
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه