• 1397/04/05 - 12:00
  • تعداد بازدید : 88
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

123 تن گوشت غیربهداشتی در استان مرکزی کشف شد

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 123 تن فرآورده گوشت سفید و قرمز غیربهداشتی امسال در این استان کشف و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر سیروس سلمان نژاد افزود: در بهار امسال 14 هزار تن گوشت سفید و قرمز در کشتارگاه های دام و طیور استان مرکزی تولید شده است که 12 هزار و 170 کیلوگرم لاشه دام سبک و سنگین به دلیل بیماری های انگلی و لاغری و 90 هزار و 227 کیلوگرم گوشت طیور غیر قابل مصرف تشخیص داده شد.



وی ادامه داد: 22 هزار و 344 مورد بازرسی در سال جاری از واحدهای تولید، نگهداری و عرضه محصولات دامی استان انجام و 20 هزار و 603 کیلوگرم فرآورده های خام دامی نیز در این واحدها شناسایی و معدوم شده است که در این راستا 76 واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.



رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی خاطر نشان کرد: در این مدت 467 نمونه برداری به منظور انجام آزمایش های ادواری محصول نهایی فرآورده های خام دامی، پایش باقیمانده های آنتی بیوتیک در مرغداری های گوشتی و تشخیص تقلب احتمالی در شیر انجام شده است.



سلمان نژاد یادآور شد: 40 هزار و 956 راس دام سبک و سنگین نیز امسال نظارت اداره کل دامپزشکی کشتار و 2 هزار و 413 تن گوشت قرمز از کشتارگاه های دام استان استحصال شد.



وی ادامه داد: پنج میلیون و 905 هزار قطعه طیور نیز امسال در کشتارگاه های استان مرکزی کشتار شد که 12 هزار و 295 تن گوشت مرغ از آن به دست آمده است و در این زمینه 69 هزار و 153 قطعه طیور نیز غیر قابل مصرف تشخیص داده شدند.



رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: با آغاز فصل گرما و افزایش فعالیت کنه ها و احتمال بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در تمامی واحدهای کشتارگاه دام استان پیش سردکن فعال شده است.



سلمان نژاد گفت: آموزش بهداشتی گروه های در معرض خطر، تشدید نظارت بهداشتی بر کشتارگاه های دام استان و مراکز عرضه گوشت قرمز، سمپاشی کشتارگاه ها و اماکن دامی و جلوگیری از کشتار غیر مجاز به منظور تامین وبهبود سلامت بهداشت عمومی شهروندان از دیگر اقدام های اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در راستای پیشگیری از شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کنگو است.



وی خاطر نشان کرد: با توجه به گرم شدن هوا نیاز است شهروندان تنها فرآورده های خام دامی شناسنامه دار را از مراکز مجاز تهیه کرده و از خرید محصولات بدون هویت و نشانه گذاری بپرهیزند.



سلمان نژاد از مردم خواست: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی درخصوص فرآورده های خام دامی مراتب را با شماره ‌تلفن‌ 1512سامانه پاسخگویی به شکایات مردمی اطلاع دهند.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 127370
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه