• 1402/09/18 - 14:22
  • تعداد بازدید : 89
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

37 هزار و 869 تن گوشت در کشتارگاه‌ های استان مرکزی استحصال شد

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 37 هزار و 869 تن گوشت سفید و قرمز، امسال در کشتارگاه‌های این استان استحصال شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محمد رضایی افزود: 14 میلیون و 85 هزار قطعه طیور از ابتدای سال جاری تاکنون در کشتارگاه‌های استان مرکزی کشتار و 31 هزار و 741 تن گوشت سفید استحصال شد.

وی به بازرسی 144 هزار و 822 راس دام سبک و سنگین از کشتارگاه‌های دام استان مرکزی در سال جاری خبر داد و اظهار داشت: در این بازرسی‌ها 629 لاشه به دلیل لاغری و برخی بیماری‌ها ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شد و در مجموع 6 هزار و 128 تن گوشت قرمز استحصال و به بازار عرضه شد.

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: 164 هزار و320  قطعه لاشه از ابتدای سال جاری تاکنون در کشتارگاه‌های طیور استان ضبط شد و از این فرآورده ها 40 تن پودر گوشت برای مصرف در واحدهای دامداری و آبزی پروری استان تولید شد.

رضایی گفت: 63 هزار و 451 مورد بازدید در راستای نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده‌های دامی از سوی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از مراکز تحت نظارت در سال جاری انجام شد که  53 تن فرآورده غیر بهداشتی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.

وی افزود: یک هزار و 500 مورد نمونه‌برداری در این بازدیدها از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی این استان انجام و 159 مورد به مراجع قضایی ارجاع شد.

وی به شهروندان محترم توصیه کرد: در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات(تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 311811
کلمات کلیدی
روابط عمومی  استان مرکزی

روابط عمومی استان مرکزی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه