37 هزار و 869 تن گوشت در کشتارگاه های استان مرکزی استحصال شد
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 37 هزار و 869 تن گوشت سفید و قرمز، امسال در کشتارگاههای این استان استحصال شد
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محمد رضایی افزود: 14 میلیون و 85 هزار قطعه طیور از ابتدای سال جاری تاکنون در کشتارگاههای استان مرکزی کشتار و 31 هزار و 741 تن گوشت سفید استحصال شد.
وی به بازرسی 144 هزار و 822 راس دام سبک و سنگین از کشتارگاههای دام استان مرکزی در سال جاری خبر داد و اظهار داشت: در این بازرسیها 629 لاشه به دلیل لاغری و برخی بیماریها ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شد و در مجموع 6 هزار و 128 تن گوشت قرمز استحصال و به بازار عرضه شد.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: 164 هزار و320 قطعه لاشه از ابتدای سال جاری تاکنون در کشتارگاههای طیور استان ضبط شد و از این فرآورده ها 40 تن پودر گوشت برای مصرف در واحدهای دامداری و آبزی پروری استان تولید شد.
رضایی گفت: 63 هزار و 451 مورد بازدید در راستای نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای دامی از سوی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از مراکز تحت نظارت در سال جاری انجام شد که 53 تن فرآورده غیر بهداشتی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.
وی افزود: یک هزار و 500 مورد نمونهبرداری در این بازدیدها از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی این استان انجام و 159 مورد به مراجع قضایی ارجاع شد.
وی به شهروندان محترم توصیه کرد: در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات(تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.
نظر دهید