78 تن فرآورده خام دامی در استان مرکزی ضبط شد
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 78 تن فرآورده خام دامی در طرح تشدید کنترل و نظارتهای بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در این استان ضبط موقت شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر سیروس سلماننژاد افزود: این فرآوردهها در جریان چهار هزار و 10 مورد بازدید از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در مدت 21 روز اجرای طرح تشدید کنترل و نظارتهای بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان مرکزی ضبط موقت شد.
وی ادامه داد: 2 هزار و 847 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در این مدت از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی استان مرکزی کشف و از چرخه مصرف انسانی خارج شدهاست.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی یاد آور شد: 173 مورد غیر بهداشتی در جریان بازرسی از واحدهای تحت نظارت اداره کل دامپزشکی این استان در این مدت شناسایی، 54 مورد نمونه برداری و 21 مورد نیز به مراجع قضایی معرفی شدهاست.
سلمان نژاد از کشتار 17 هزار و 880 راس دام سبک در 3 هفته نخست اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در کشتارگاههای استان مرکزی خبرداد و گفت: 49 تن گوشت در این مدت از کشتار این دامها استحصال شدهاست.
وی افزود: 2 هزار و 498 راس دام سنگین نیز در این مدت در کشتارگاههای دام استان مرکزی کشتار و 624 تن گوشت از کشتار این دامها استحصال شدهاست.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی اظهار داشت: هشت هزار و 753 کیلوگرم لاشه دام سبک و سنگین در این مدت به دلیل لاغری، بیماری های انگلی و عفونی در کشتارگاههای این استان ضبط و معدوم شدهاست.
سلمان نژاد یاد آور شد: یک میلیون و 668 هزار و 143 قطعه طیور در این مدت در کشتارگاههای استان مرکزی کشتار و از کشتار این طیور سه هزار و 446 تن گوشت مرغ در این واحدها استحصال شدهاست.
وی ادامه داد: 28 هزار و 780 کیلوگرم لاشه طیور در این مدت به دلیل ضایعات مرضی و یا لاغری در کشتارگاههای طیور استان مرکزی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شدهاست.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی اظهار کرد: طرح ویژه نوروزی و ماه مبارک رمضان نظارت بر مواد غذایی (فرآورده های خام دامی) از روز شنبه 14 اسفند ماه در این استان آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه می یابد.
سلمان نژاد افزود: 55 گروه متشکل از 84 نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی اجرای این طرح را بر عهده دارند.
وی ادامه داد: ۲ هزار و 250 واحد شامل مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی در این طرح مورد نظارت قرار خواهند گرفت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی میشود.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از شهروندان خواست در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات(تاریخ تولید و انقضا) و مهر دامپزشکی دقت کرده و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.
نظر دهید