• 1401/01/07 - 14:07
  • تعداد بازدید : 265
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

78 تن فرآورده خام دامی در استان مرکزی ضبط شد

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 78 تن فرآورده خام دامی در طرح تشدید کنترل و نظارت‌های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در این استان ضبط موقت شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر سیروس سلمان‌نژاد افزود: این فرآورده‌ها در جریان چهار هزار و 10 مورد بازدید از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در مدت 21 روز اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت‌های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان مرکزی ضبط موقت شد.

وی ادامه داد: 2 هزار و 847 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در این مدت از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی استان مرکزی کشف و از چرخه مصرف انسانی خارج شده‌است.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی یاد آور شد: 173 مورد غیر بهداشتی در جریان بازرسی از واحدهای تحت نظارت اداره کل دامپزشکی این استان در این مدت شناسایی، 54 مورد نمونه برداری و 21 مورد نیز به مراجع قضایی معرفی شده‌است.

سلمان نژاد از کشتار 17 هزار و 880 راس دام سبک در 3 هفته نخست اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در کشتارگاه‌های استان مرکزی خبرداد و گفت: 49 تن گوشت در این مدت از کشتار این دام‌ها استحصال شده‌است.

وی افزود: 2 هزار و 498 راس دام سنگین نیز در این مدت در کشتارگاه‌های دام استان مرکزی کشتار و 624 تن گوشت از کشتار این دام‌ها استحصال شده‌است.

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی اظهار داشت: هشت هزار و 753 کیلوگرم لاشه دام سبک و سنگین در این مدت به دلیل لاغری، بیماری های انگلی و عفونی در کشتارگاه‌های این استان ضبط و معدوم شده‌است.

سلمان نژاد یاد آور شد: یک میلیون و 668 هزار و 143 قطعه طیور در این مدت در کشتارگاه‌های استان مرکزی کشتار و از کشتار این طیور سه هزار و 446 تن گوشت مرغ در این واحدها استحصال شده‌است.

وی ادامه داد: 28 هزار و 780 کیلوگرم لاشه طیور در این مدت به دلیل ضایعات مرضی و یا لاغری در کشتارگاه‌های طیور استان مرکزی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شده‌است.

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی اظهار کرد: طرح ویژه نوروزی و ماه مبارک رمضان نظارت بر مواد غذایی (فرآورده های خام دامی) از روز شنبه 14 اسفند ماه در این استان آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه می یابد.

سلمان نژاد افزود: 55 گروه متشکل از 84 نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی اجرای این طرح را بر عهده دارند.

وی ادامه داد: ۲ هزار و 250 واحد شامل مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی در این طرح مورد نظارت قرار خواهند گرفت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی می‌شود.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از شهروندان خواست در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات(تاریخ تولید و انقضا) و مهر دامپزشکی دقت کرده و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 283255
کلمات کلیدی
روابط عمومی  استان مرکزی

روابط عمومی استان مرکزی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه