• 1397/01/24 - 12:00
  • تعداد بازدید : 66
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

استحصال 66 هزار تن گوشت سفید و قرمز در استان مرکزی

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: با تلاش کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان در 12 ماهه سال 96 مقدار 66 هزار و 242 تن گوشت سفید و قرمز درکشتارگاههای دام و طیور استان پس از بازرسی بهداشتی سالم و قابل مصرف برای انسان تشخیص داده شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محسن شانقی اظهار کرد: در راستای نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی از قبیل گوشت قرمز، گوشت سفید (مرغ و ماهی)،  شیر، تخم مرغ، عسل و ... و با هدف تضمین سلامت و امنیت مواد غذایی، در بازرسی بهداشتی از تعداد 197  هزار و  636  رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاه های دام، مقدار گوشت استحصال شده 11 هزار و 81 تن بوده است.



وی گفت: تعداد  23  میلیون و 560  هزار قطعه طیور گوشتی كشتار شده در كشتارگاههای طیور این  استان در سال 96 بوده که مقدار 55 هزار و 161 تن گوشت مرغ از آن استحصال شده است.



مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی نمونه برداری از فرآورده های خام دامی را تعداد 2 هزار و 544 نمونه دانست و ادامه داد:  81  هزار و 205 مورد بازدید بهداشتی از مراكز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه مواد غذایی ازقبیل فروشگاههای گوشت قرمز و سفید، رستورانها، غذاخوریها و كبابی های داخل شهر و بین جاده ای، كارگاههای بسته بندی و فروشگاههای موادخام دامی مقدار  188 تن فرآورده های خام دامی  غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف برای انسان جمع آوری، ضبط و معدوم شد که تعداد 257 نفر متخلف بهداشت عمومی به مراجع قضایی معرفی شدند.



شانقی در پایان خاطر نشان کرد: این اداره کل  درطول شبانه روز از طریق شماره گزارش مردمی 1512 آماده دریافت گزارشات درخصوص مسائل بهداشت مواد غذایی خام دامی می باشد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 128511
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه