استحصال 66 هزار تن گوشت سفید و قرمز در استان مرکزی
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: با تلاش کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان در 12 ماهه سال 96 مقدار 66 هزار و 242 تن گوشت سفید و قرمز درکشتارگاههای دام و طیور استان پس از بازرسی بهداشتی سالم و قابل مصرف برای انسان تشخیص داده شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محسن شانقی اظهار کرد: در راستای نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی از قبیل گوشت قرمز، گوشت سفید (مرغ و ماهی)، شیر، تخم مرغ، عسل و ... و با هدف تضمین سلامت و امنیت مواد غذایی، در بازرسی بهداشتی از تعداد 197 هزار و 636 رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاه های دام، مقدار گوشت استحصال شده 11 هزار و 81 تن بوده است.
وی گفت: تعداد 23 میلیون و 560 هزار قطعه طیور گوشتی كشتار شده در كشتارگاههای طیور این استان در سال 96 بوده که مقدار 55 هزار و 161 تن گوشت مرغ از آن استحصال شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی نمونه برداری از فرآورده های خام دامی را تعداد 2 هزار و 544 نمونه دانست و ادامه داد: 81 هزار و 205 مورد بازدید بهداشتی از مراكز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه مواد غذایی ازقبیل فروشگاههای گوشت قرمز و سفید، رستورانها، غذاخوریها و كبابی های داخل شهر و بین جاده ای، كارگاههای بسته بندی و فروشگاههای موادخام دامی مقدار 188 تن فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف برای انسان جمع آوری، ضبط و معدوم شد که تعداد 257 نفر متخلف بهداشت عمومی به مراجع قضایی معرفی شدند.
نظر دهید